yamaha fzs 600 a fz6
• Strona 1 z 1
yamaha fzs 600 a fz6
Witam. Mam pytanie dotyczÄ…ce yamahy.
Chodzi mi o to czy przednie plastiki i lampa od yamahy fz6 będą pasowały do stelaża yamahy fzs 600.
Szukam opinii na ten temat z powodu strasznie drogich części do fzs 600 do wersji z 2003 roku. Dlatego też zastanawiam się nad założeniem części od fz6 gdyż jak widzę na allegro jest ich sporo więcej oraz są tańsze
Chodzi mi o to czy przednie plastiki i lampa od yamahy fz6 będą pasowały do stelaża yamahy fzs 600.
Szukam opinii na ten temat z powodu strasznie drogich części do fzs 600 do wersji z 2003 roku. Dlatego też zastanawiam się nad założeniem części od fz6 gdyż jak widzę na allegro jest ich sporo więcej oraz są tańsze
- krzyskowy007
- Świeżak
a no kolego drogie drogie cześci typu czacha+lampy+zegary do Fazery FZS... moim zdaniem nie bedzie to pasowało napewno gdyż FZ6 ma inna rame i wogule jest cała inna... ale jak ktos jest sprytny i wie co do czego to napewno to da rade dopasowac zwłaszcza ze tu nie bd problemu dopasownie czachy do boczków bo fazer nie ma boczków
wiec jeden problem odpada
pzdr

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości