Suzuki GSXR 600 K1/K2
• Strona 1 z 1
Suzuki GSXR 600 K1/K2
Witam chcialem kupic honde cbr 600 f4i sport lecz brakuje mi troche kasy w zwiazku z tym zdecydowalem sie na gixera z 2001 albo 2002 roku w zwiazku dlatego zwracam sie do was z prosbo zebyscie napisali o najczestrzych wadach tych modeli nie bardzo sie inetresowalem tym tematem w przypadku suzuki napiszcie czy ten motor ma jakies powazniejsze wady. I ostatnia prośba do was na co zwocic szczegolna uwage przy kupnie na jakie elementy zwrocic szczegolna uwage lub na jakie zespoly elementow z gory dzieki
- mily1906
- Świeżak
kosta, nie przesadzasz troche? Moze jest lekko przyciezkawy i duzy w porownaniu do eRek, ale dla mnie akurat gabaryty gixxera sa plusem (mam 187cm wzrostu).
mily1906, mam gixxera K1 i jego najwieksza wada jest to, ze trzeba lac w niego paliwo. Nie ma slabych punktow jak skrzynia w R6, czy kiedys (ponoc) ramy w kawach. Zatem przy kupnie zwracasz uwage na standardowe rzeczy i nic ponad to.
mily1906, mam gixxera K1 i jego najwieksza wada jest to, ze trzeba lac w niego paliwo. Nie ma slabych punktow jak skrzynia w R6, czy kiedys (ponoc) ramy w kawach. Zatem przy kupnie zwracasz uwage na standardowe rzeczy i nic ponad to.
Olo
-
Olo_82 - Świeżak
W duszy liczylem na takie wlasnie wypowiedzi i mialem nadzieje ze wlasnie tak bedzie ale ma jeszcze jedno pytanie, sezon zbliza sie juz do konca i czy nie warto byloby poczekac jeszcze te dwa miesiace i pojezdzic autobusem co osobiscie mi sie nie bardzo sie podoba i kupic cos taniej czy to wogole tanieje tak bardzo zeby sie oplacalo poswiecic dwa miechy jazdy????
Własnie dostalem telefon on jednego goscia ze ma do sprzedania Honde CBR600F Sport z 2002 czy warto dolozyc 1500 zl do takiego motorka sa w podobnym stanie i sie wacham na gixerku chyba lepiej mi sie jezdzilo ale slyszalem ze hondy maja lepsze podzespoly co wy o tym sadzicie
Własnie dostalem telefon on jednego goscia ze ma do sprzedania Honde CBR600F Sport z 2002 czy warto dolozyc 1500 zl do takiego motorka sa w podobnym stanie i sie wacham na gixerku chyba lepiej mi sie jezdzilo ale slyszalem ze hondy maja lepsze podzespoly co wy o tym sadzicie
- mily1906
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości