stan używanych fazerków
• Strona 2 z 2 • 1, 2
PavloRBR napisał(a):jak tak to spoko ale jak ja patrzyłem za przodem od 03 to gosc mi zapodał cene 1200 zł za szybe owiewke i lampy a gdzie stelarz zegary wypełnieniea i inne mało znaczące ale swoje kosztujące pierdoły
900 zl wyszlo w ramach uzupelnienia za czache spawana stelaz ok i lampy 2 uchwyty naprawiane .... do tego szybka ze 150 wypelnienia i ta guma smieszna pod szybe takze robi sie ponad tysiek zwracam honor

- ciosmaciej
- Świeżak
Heehe 1:1 dla senekkorzenna
Heehe 1:1 dla senekkorzenna
Jeżeli robisz jak mówisz to plus dla Ciebie
Nie mniej osobiście mam dość fachowców co robią z 2 jeden samochód. W sumie taką mamy historię i do swoich nóweczek też musimy przejść jakąś drogę, której zachód nie przechodził bo miał szansę historyczną, której nam nie dano..
Pozdr
sh

Jeżeli robisz jak mówisz to plus dla Ciebie

Pozdr
sh
-
Shaft - Świeżak
No i wreszcie jest! Fazer rok 2000. Dokładnie taki jakiego szukałem. Stan ogólny dobry, tylko kilka rysek. Sprowadzony z anglii, niski przebieg(jest książka serwisowa prowadzona do końca). Ma kuferek i wysoką szybe czyli jak dla mnie extra bo będe używał go do turystyki. Troche sie naszukałem ale znalazłem... Dzisiaj zakupiłem filtry i olej(yamalube syntetyk chyba dobry będzie co??) jutro wymiana i do rejestracjii. I tu mam pytanko czy na przeglądzie czepiają sie do światelek w moto ?? i gdzie dostane olej do automatycznego smarowania łańcucha bo w sklepie mi dzisiaj powiedzieli że nie mają i nawet sprowadzić ciężko bo mało popularne i ciężko dostępne... A zależy mi na oryginale bo z tego co narazie widze to fajna sprawa. Zrobiłem ok. 100 km narazie a łańcuch caly czas mokry(chyba będe musial troche dawke zmniejszyć) ale nic sie do tego nie przykleiło no i nie pryska falga czyściutka..
- pawel_k_888
- Świeżak
Zostawiłem za nią 8500 i jak narazie wydałem jeszcze 350 na części i 60 na tłumaczenie dokumentów, no i chyba troche na nowe światełka pójdzie...
- pawel_k_888
- Świeżak
Dobry wybór... oj światełka dorgie drogie do Fazerków ;/ pzdr kolejnego posiadacza Fazy tylko na Fazie8)8) nie jeździj
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
-
greddy - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości