Problem z uszczelkami do RM 250
• Strona 1 z 1
Problem z uszczelkami do RM 250
Potrzebuje zestawu uszczelek do SUZUKI RM 250 91'. Szukałem już po sklepach internetowych i nigdzie nie ma uszczelek do tego rocznika. Wiecie może czy będą pasowały uszczelki od rocznika 92'??
BW- największe świry
-
Grochu1988 - Świeżak
A czy świat ogranicza sie tylko do internetu?? Idź do sklepu i tam napewno coś ci znajdą:) Ja miałem taki problem z uszczelkami do kawasaki kx-a 250, nigdzie nie mogłem dostać więc poszłem do sklepu, 3 minuty i mam uszczelki:)
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
Kiedys potrzebowalem uszczelke bo stara przy zdjeciu kapy od silnika pekneła i kupilem uszczelke w tubce ladnie nalozylem przylazylem dokrecilem lekko drugiego dnia dociagnelem zalalem olej i jezdzilo do konca sezonu hehe pozniej sprzedalem ten motorek wiedz nie wiem jak spisywala sie dalej ta uszczelka No ale wiadomo ze nie ma to jak orginal
:D:D

- linek120
- Świeżak
Uszczelka to uszczelka, równie dobrze możesz kupić blok techniczny i sobie wyciąc uszczelke, albo nawet posmarować dobrze silikonem i tez bedzie trzymac, już nie raz tak robiłem.
Pozdr.
Pozdr.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

-
ChudyNs1 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości