Prośba do ludzi z Wawy.
• Strona 1 z 1
Prośba do ludzi z Wawy.
Celowo umieszczam moją prośbę w tym dziale gdyż potrzebuję Waszej pomocy a nie pianobicia.
Chodzi o oględziny poniższego moto:
http://allegro.pl/item397969995_kawasak ... 2007r.html
mam kawałek i świetnie byłoby wiedzieć czy w ogóle warto w tym celu fundować sobie wyprawę do stolicy czy lepiej odpuścić? Moja prośba zatem brzmi: Czy ktoś z Warszawy lub okolic byłby tak miły i podjechał na oględziny? Będę szczerze zobowiązany i nie zapomnę się odwdzięczyć.
W pn. 21.07 mogę być w Wawie - zagotuję się jak zobaczę kolejną "igłę"
Dzięki z góry!
Chodzi o oględziny poniższego moto:
http://allegro.pl/item397969995_kawasak ... 2007r.html
mam kawałek i świetnie byłoby wiedzieć czy w ogóle warto w tym celu fundować sobie wyprawę do stolicy czy lepiej odpuścić? Moja prośba zatem brzmi: Czy ktoś z Warszawy lub okolic byłby tak miły i podjechał na oględziny? Będę szczerze zobowiązany i nie zapomnę się odwdzięczyć.
W pn. 21.07 mogę być w Wawie - zagotuję się jak zobaczę kolejną "igłę"

Dzięki z góry!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
zobaczylem tylko na tel.i to kanalia go sprzedaje,powiedz mu ze jestes moim kumplem i zeby ci nie sciemnial apowie ci wszystko o nim,a jak nie to powiedz ze za ucho go wytargam jak to jakis zlom,ale tak jak znam kanalie to lipy ci nie wcisnie
tylko nie mow ze z netu sie znamy tylko bylem u ciebie i zesmy chclali razem
tylko nie mow ze z netu sie znamy tylko bylem u ciebie i zesmy chclali razem

xxxx
-
fajerstarter - VIP Ścigacz.pl
to wspomnij,bylem dzisiaj u niego okukac go w razie co ale mial jeszcze zamkniete,a kiedy wpadasz po niego?najlepeij by bylo jakbym ja sie zapytal czy ma cos do opylenie on by mi powiedzial ze ma i wtedy bym z toba do niego wpadl
xxxx
-
-
juz bylem u niego,motocykla nie ogladalem ale jak kanalia mowi ze igla tzn ze to naprawde igla a na dodatek ze mi to mowi
mowilem mu ze to dla ciebie wiec mozesz zadzwonic do niego i mu sie przypomniec ze bylem i to dla ciebie ten motocykl wiec mysle ze problemow nie bedzie i nabedziesz motocykl wart swej ceny
mowilem mu ze to dla ciebie wiec mozesz zadzwonic do niego i mu sie przypomniec ze bylem i to dla ciebie ten motocykl wiec mysle ze problemow nie bedzie i nabedziesz motocykl wart swej ceny
xxxx
-
Tak zrobię. Ustawię się z nim na wtorek i po wszystkim sie odezwę.
Raz jeszcze wielkie DZIĘKI Fajer!
W końcu nabyłem! Miał być czarny... ale dziewczyna też miała być brunetką
Z750S 2006 - w końcu IGŁA! Niedługo się pochwalę zdjęciami.
Fajer - raz jeszcze wielkie DZIĘKUJĘ za pomoc! Pozdro!
Raz jeszcze wielkie DZIĘKI Fajer!
W końcu nabyłem! Miał być czarny... ale dziewczyna też miała być brunetką

Fajer - raz jeszcze wielkie DZIĘKUJĘ za pomoc! Pozdro!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
chcialbym abys na drogi raz nie zawracal mi dupy skoro nawet nie masz zamiaru sie odezwac do chlopaka ze nie przyjedziesz a ja przez ciebie robie sobie z mordy cholewe pieprzac glupoty ze jestesmy starymi znajomymi i zeby ten motocykl byl dobry,a teraz kanalia wydzwania do mnie dlaczego nie przyjezdzasz i czy dzwoniles do mnie,ale mam nauczke zeby wiecej w takich sprawach nikomu na reke nie isc bo jakis malolat sie jeszcze trafi...
xxxx
-
owa, jak go nazwałeś - kanalia została, w pn. 21.07 przed południem, przeze mnie poinformowana (skąd bullshit, że nie wiedział!?!), że nie dojadę i jak tylko uda mi się zorganizować nowy transport zadzwonię i się umówię na inny dzień tyg. Nie potrafił mi wtedy zagwarantować, że jeszcze będzie moto bo ma tuzin chętnych!
We wtorek udało mi się zakupić moto 50 km. od Wr.
W środę podziękowałem Tobie za pomoc a do "kanalii" już nie dzwoniłem by się ustawiać na oględziny bo nie było już po co - jak ma tabun chętnych to pewnie ra\\ruck! zuck! sprzedane!
Nie prosiłbym o pomoc gdybym nie traktował sprawy poważnie i nie zamierzałem narazić Twojego dobrego imienia u tak uczciwej "kanalii".
Jeśli nadal uważasz, że postąpiłem źle bardzo Cię przepraszam - kanalia wiedziała o kłopocie z transportem na wtorek więc nie rozumiem skąd pretensje do Ciebie, że kupiec- pewniak i na dodatek "stary znajomy" nie przyjechał!
Ehh... nieważne, mimo wszystko - raz jeszcze Tobie dziękuję za chęć pomocy i mam nadzieję, że kiedyś uda się pogadać w cztery oczy. Pozdrawiam serdecznie
Ernest
We wtorek udało mi się zakupić moto 50 km. od Wr.
W środę podziękowałem Tobie za pomoc a do "kanalii" już nie dzwoniłem by się ustawiać na oględziny bo nie było już po co - jak ma tabun chętnych to pewnie ra\\ruck! zuck! sprzedane!
Nie prosiłbym o pomoc gdybym nie traktował sprawy poważnie i nie zamierzałem narazić Twojego dobrego imienia u tak uczciwej "kanalii".
Jeśli nadal uważasz, że postąpiłem źle bardzo Cię przepraszam - kanalia wiedziała o kłopocie z transportem na wtorek więc nie rozumiem skąd pretensje do Ciebie, że kupiec- pewniak i na dodatek "stary znajomy" nie przyjechał!
Ehh... nieważne, mimo wszystko - raz jeszcze Tobie dziękuję za chęć pomocy i mam nadzieję, że kiedyś uda się pogadać w cztery oczy. Pozdrawiam serdecznie
Ernest
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1