Nowy salon w Wawie - nowy kask
• Strona 1 z 1
Nowy salon w Wawie - nowy kask
Mam takie pytanko: w Warszawie-Markach przy Alei Piłsudskiego 2A firma ****** otwiera nowy salon. czy komuś się może obiło o uszy czy bedzie mozna tam wygrać kask na otwarcie. Wiem ze w bydgoszczy i szczecinie oni robili takie akcje. Moze ktoś ma znajomości
Musze skorupę zmienić ale jak ma być Shoei do wzięcia to wie wstrzymam

Musze skorupę zmienić ale jak ma być Shoei do wzięcia to wie wstrzymam

- qazi
- Świeżak
qazi napisał(a):Pewnie tak jak zwykle... kupisz cos wrzucisz kupon i moze cie wylosują. Mam nadzieje ze konkurs bedzie bo sie napaliłem...
tu jest jakaś paranoja hefron nie sądzisz?? , k&^%@ stać was na motor a na kask już nie ludzie nie róbcie z siebie debili, napalony na konkurs jak 14 na pierwsze dymanie, jak lubisz rebusy to wal na tele audio , nie no dzieci
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
ty chyba żartujesz k%^$2 stać cie na motor a na kask już nie ?? jak lubisz konkursy to wal na teleaudio tam też można wygrać, jak 14 latek najarany na pierwsze dymanie, komediaqazi napisał(a):Pewnie tak jak zwykle... kupisz cos wrzucisz kupon i moze cie wylosują. Mam nadzieje ze konkurs bedzie bo sie napaliłem...
AGAINST SLOW
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości