Zobacz wÄ…tek - rekawice (alpinestars?)
NAS Analytics TAG

rekawice (alpinestars?)

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

rekawice (alpinestars?)

Postprzez begin1 » 24/7/2008, 05:07

chce sprezentowac komus rekawice. jestem laikiem w tej kwestii ale zrobilam maly research. narazie mam na oku alpinestars, model GP plus. pytanie: czy to dobry wybor? a moze polecicie cos innego (marka, model?) interesuje mnie cos raczej z wyzszej polki, do jazdy szosowej (ew. sportowej). no i ma byc to prezent, wiec moze jakas rynkowa nowosc?
jeszcze jedno wazne pytanie, jak dobrac rozmiar rekawic bez mierzenia (jesli to w ogole mozliwe). sredniej wielkosci meska reka to bedzie M, L?
z gory dziekuje za rade i odpowiedz.
pozdrawiam.
begin1
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 24/7/2008, 10:48

nie kupisz dobrych rękawic bez zmierzenia dłoni... Alpina GP Plus to świetne rękawice sportowe także prezent na pewno będzie się podobał nie ejst to nowość rynkowa ale sprawdzone szanujące sie rękawice z 1 ligi także ja polecam
YZF R1
Moderator

Postprzez kosta » 24/7/2008, 11:34

YZF R1 napisał(a):nie kupisz dobrych rękawic bez zmierzenia dłoni... Alpina GP Plus to świetne rękawice sportowe także prezent na pewno będzie się podobał nie ejst to nowość rynkowa ale sprawdzone szanujące sie rękawice z 1 ligi także ja polecam

zgadzam sie ale wcześniej KONIECZNIE przymiarka !!
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości

na górê