Tylne zawieszenie Hondy CR 125
• Strona 1 z 1
Tylne zawieszenie Hondy CR 125
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem. posiadam cr-ke 125 od niecalego roku. wczesniej mialem CZ 250. Tez fajny sprzet, cale szczescie, ze go juz sprzedalem:P. Jestem zdecydowanie zadowolony z uzytkowania mojej Hondy. pozdrawiam wszystkich motocrossowcow :].
A teraz do rzeczy.....
Ostatnio wymienilem wszystkie łożyska w trojkacie. Niestety k.... (urcze, niech bedzie kulturalnie) jest i tak luz. Zastanawiam sie czy tulejka w lozyska igielkowego moze byc tak luzno, ze po przechyleniu zestawu, z latwoscia wypada tulejka z lozyska. ogolnie tulejka na boki miala luz, jednak gora-dol raczej nie (przynajmniej nie wyczuwalem go
). moze luz jest gdzies indziej, np. na wahaczu... dajcie mi jakas podpowiedz.
A teraz do rzeczy.....
Ostatnio wymienilem wszystkie łożyska w trojkacie. Niestety k.... (urcze, niech bedzie kulturalnie) jest i tak luz. Zastanawiam sie czy tulejka w lozyska igielkowego moze byc tak luzno, ze po przechyleniu zestawu, z latwoscia wypada tulejka z lozyska. ogolnie tulejka na boki miala luz, jednak gora-dol raczej nie (przynajmniej nie wyczuwalem go

- ddit
- Świeżak
najbardziej lubie, gdy wlasny motocyl naprawiam sam
, wiec prosilbym o dokladniejsze info, jesli ktos sie orientuje co i jak... co trzeba naprawic?co wymienic? na co wzrocic uwage?? moze ktos ma fote przekroju tego amorka?
BARDZO, ale to BARDZO o pomoc i rady.... prosze;]

BARDZO, ale to BARDZO o pomoc i rady.... prosze;]
- ddit
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 18 gości