Zobacz wątek - Problem z Mińskiem
NAS Analytics TAG

Problem z Mińskiem

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Problem z Mińskiem

Postprzez Razor » 19/9/2006, 19:19

Witam wszystkich.kolega poprosił mnie o pomoc pytajac was co to moze byc z jego Minskiem .Gażnik czysty i wyregulowany , zapłon ustawiany , filter czysty , pozostaje elektryka ;/ Motor niby odpali ale sie nie zbiera nie chodzi na wysokich obrotach i po chwili gaśnie :lol: Ruskie zawsze było inne :lol: Gdybyscie wiedzieli co to moze byc byłbym bardzo wdzieczny 8) :D Pozdro
! HWDP !
Razor
Świeżak

Postprzez misiek_zx6r1 » 20/9/2006, 12:37

A nie zalewa go przypadkiem ? Sprawdzaliscie iglice gaznika,czy nie jest za bardzo wytarta, no i na ktory rowek jest wpieta wsowka od iglicy.
VOLVO FH12 Globtrotter
misiek_zx6r1
Świeżak

Postprzez Razor » 20/9/2006, 14:32

tesz tak myślałem i możliwe że go zalewa , a co do połozenia iglicy to nie jest na środku , nie wiem jak ma być ponieważ nie mam informacji na temat tego sprzetu :D
! HWDP !
Razor
Świeżak

Postprzez Marek » 22/9/2006, 08:19

czesc kolego mielem dwa minski w tym kupilem jednego ktory stal w garazu 12 lat nial przejechane 120 km od nowosci i mial ten sam problrm pracowal tylko na wolnych obrotach wyczyscilem i wyregulowalem przy nim wszystko co sie dalo i nic okazalo aie ze przyczyna byl modul zaplonowy pou siedzeniem taka alumimiowa kostka przelozylem go z innego minska i to bylo to od wilgoci popeostu sie zniszczyl jest to element nie rozbieralny choc kiedys po paru godzinach go rozbroilem i dobry elektronik sobie z nim poradzil radze poszukac i pozyczyc od kogos modul podpiac i to speawdzic byle ten modul zaplonowy byl pewny niema wiele roboty a warto sprobowac POZDRAWIAM
Marek
Świeżak

Postprzez Razor » 22/9/2006, 10:40

dzieki ;)
! HWDP !
Razor
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości

na górê