Zobacz wÄ…tek - Czy ktos slyszal o ubraniach BlackFalcon i RRT ?
NAS Analytics TAG

Czy ktos slyszal o ubraniach BlackFalcon i RRT ?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Czy ktos slyszal o ubraniach BlackFalcon i RRT ?

Postprzez bast » 17/7/2008, 12:10

Witam
Szukam kompletnego wdzianka w postaci dwuczesniowego kombinezonu i natrafilem na takie firmy jak BlackFalcon i RRT. Wizualnie super, ale wiadomo ze nie to sie tak naprawde liczy. Czy ktos spotkal sie z tymi markami ? Bo oprocz wygladu to czy to wytrzyma wiecej niz sezon bez rozlazenia na szwach itp. Nie bede pytal co innego mozecie polecic bo wystarczy poszukac w starszych postach ale interesuja mnie wlasnie ponizsze oferty, a do tej pory nikt nie pisal o czyms takim. Nie ukrywam ze cena kusi. Widzialem tez ze blackfalcon robi rekawiczki i wg mnie wg solidnie

http://moto.allegro.pl/item389666303_ko ... 49zl_.html

http://www.allegro.pl/item401132860_kom ... ocja_.html
SPIDER DIARIES (otwórz link)

Yamaha YX 600 Radian ---> Suzuki DR-Z 400 SM
bast
Bywalec

Postprzez YZF R1 » 17/7/2008, 23:58

Pierwsze słyszę o tych markach, zapytaj Kosty on się orientuje na ciuchach z tego co wiem.
YZF R1
Moderator

Postprzez kosta » 19/7/2008, 13:59

pierwsze słysze i z całym szacunkiem na zdjęciach wygląda to jak dobrej jakości cerata odłuż troche kasy i kup coś lepszego, a najlepiej jeśli jeszcze nie jeździłeś w kombi ze skóry pożycz od jakiegoś kumpla kombi i sie przejedź bo może sie okazać że skóry nie są dla ciebie i wtedy wydatek na nic
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SQ » 19/7/2008, 22:10

deko droższe, a chwalone przez kolegów z forum są kombi tschul. jakoś tak się to pisze.
SQ
Mieszkaniec forum

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê