PrÄ…d
• Strona 1 z 1
PrÄ…d
Witam
A więc mam problem u siebie w skuterze... =/
Gdy jadę np. po dziurach co chwilę gasną mi światła... na prostej drodze, lub na postoju też gasną, i wszystkie wskaźniki od temperatury i paliwa opadają w dół... =/ tak jakby w ogóle prądu nie miał...
Czego to może być wina ? bo to denerwujące jest... Nieraz jak zgaśnie, to już się włączyć nie chce...
Z góry dzięki za odpowiedzi ;]
Pzdr.
A więc mam problem u siebie w skuterze... =/
Gdy jadę np. po dziurach co chwilę gasną mi światła... na prostej drodze, lub na postoju też gasną, i wszystkie wskaźniki od temperatury i paliwa opadają w dół... =/ tak jakby w ogóle prądu nie miał...
Czego to może być wina ? bo to denerwujące jest... Nieraz jak zgaśnie, to już się włączyć nie chce...
Z góry dzięki za odpowiedzi ;]
Pzdr.

-
kalboy92 - Świeżak
hmm albo masz gdzies zwarcia albo prÄ…d nie dochodzi :/
musisz sprawdzic czy nigdzie nie masz poprzecieranych kabli i czy wszystko jest ok podłączone czy nie są zaśniedziałe przy aku i tak dalej
musisz sprawdzic czy nigdzie nie masz poprzecieranych kabli i czy wszystko jest ok podłączone czy nie są zaśniedziałe przy aku i tak dalej
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
A jaki to skuter?Ja w moim miałem wskaźniki i kierunki od aku,a światła od cewki.......
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości