Jak zaczynac stunt??
• Strona 1 z 1
Jak zaczynac stunt??
Witam! Chciałbym was prosic koledzy o kilka wskazówek dotyczących stuntu. Bardzo mi sie podobają te wyczyny stunterów i sam chcialbym tak jezdzic. Koledzy poradzcie na początek jak robic wheelie? Na KTM-ie kolegi juz podnosze przód ale ścig to inna bajka. Z góry dzięki za pomoc.
- barteklasota
- Świeżak
hmm ja mam sm i na tył zasłaba ale na stoppy ideał
nauczyłem sie spokojnie rozpędzając do 40 50 i naciskając powoli przedni ;d fajnie to wygląda 

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
Tutaj masz link co do nauki wheelie:
viewtopic.php?t=2677
reszty tricków poszukaj są w dziale 'technika jazdy'.
viewtopic.php?t=2677
reszty tricków poszukaj są w dziale 'technika jazdy'.

-
House MD - Świeżak
Dzięki za pomoc,ale teoria teorią a ja chciałbym pogadac z kims kto juz to robi. A jaki moto byscie polecali do stuntu? Chodzi mi z tych troche starszych bo mam ograniczone fundusze 

- barteklasota
- Świeżak
Ja bym ci polecił cbr 600 f2. Dużo stunterów jeździ na tym sprzęcie. Części jest pełno.
Napisz ile masz maks do wydania na moto bo potem trzeba je jeszcze przygotować do ekstremalnej jazdy.
Napisz ile masz maks do wydania na moto bo potem trzeba je jeszcze przygotować do ekstremalnej jazdy.
-
pablomotors - Świeżak
barteklasota napisał(a):Dzięki za pomoc,ale teoria teorią a ja chciałbym pogadac z kims kto juz to robi. A jaki moto byscie polecali do stuntu? Chodzi mi z tych troche starszych bo mam ograniczone fundusze
http://www.stuntpoland.com/ z nimi pogadaj
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
- barteklasota
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości