Sprowadzenie Motocykla
• Strona 1 z 1
Sprowadzenie Motocykla
Witam. Mam pewien problem. Jstem zainteresowany pewnym motocyklem, niestety znajduje sie on 600km od mojej miejscowosci. I mam do drodzy koledzy pytanie. Czy Poczta Polska, Gls, Dhl i inne firmy prywatne umozliwiaja wysłania motocykla? Jest to Cross wiec jego waga nie przekracza 100kg. Prosiłbym o odpowiedz i jesli jest to mozliwe to jakie sa tego koszta. Pisze w tym temacie poniewaz nie wiem gdzie moge go zamiescic. Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam
- Jacak
- Świeżak
Nie wiem jak Poczta Polska, ale myślę, że GLS spokojnie ci to dostarczy, a jaka opłata sprawdź na ich stronie
KTM SX 250 08'(piekielna maszyna),
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
Husaberg FE 550 07'(śmierć na kółkach)
Husqvarna SMR 450 RR 08'(nie kupujcie tego, jeśli chcecie żyć;])
KTM SX 505 09' (najlepszy quad;))
KTM XC-F 505 09' (odlot;])
-
Dirt Rider - Świeżak
Znajdź firmę transportową i oni zrobią wszystko potem tylko zapłacisz
http://www.firmy-transportowe.pl/transp ... olska.html
wybierz , zadzwoń , spytaj
http://www.firmy-transportowe.pl/transp ... olska.html
wybierz , zadzwoń , spytaj

-
Tomek00 - Bywalec
http://moto.allegro.pl/item392300068_no ... k_hit.html - masz tam podane koszty przesyłki, za crossa będzie podejrzewam to samo ...
Ps. kupujesz tak przez internet ??? nie oglądając ???

Ps. kupujesz tak przez internet ??? nie oglądając ???
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Re: Sprowadzenie Motocykla
Jacak napisał(a):Witam. Mam pewien problem. Jstem zainteresowany pewnym motocyklem, niestety znajduje sie on 600km od mojej miejscowosci. I mam do drodzy koledzy pytanie. Czy Poczta Polska, Gls, Dhl i inne firmy prywatne umozliwiaja wysłania motocykla? Jest to Cross wiec jego waga nie przekracza 100kg. Prosiłbym o odpowiedz i jesli jest to mozliwe to jakie sa tego koszta. Pisze w tym temacie poniewaz nie wiem gdzie moge go zamiescic. Z Góry Dziękuje i Pozdrawiam
Pochwal się czym będziesz za niedługo jeździł

-
Tomek00 - Bywalec
Ja wysyłałem DHL ładunki na palecie o wadze ponad 200kg normalnie za pobraniem i nie było problemu. Dzwonisz do nich umawiasz na wybrany adres i mówisz co chcesz przewieźć a oni podsyłają kuriera i gostek od którego kupujesz wysyła Ci np za pobraniem i nie ma żadnego problemu a moto po 3 dniach stoi u Ciebie w garażu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Wiem ze to zły pomysł tak przez internet... ale cena jest bardzo atrakcyjna... dzwoniłem do sprzedającego i zapewnil ze wszytsko jest w dobrym stanie. "Fafka" gdybym musiał zapłacic 1zł za kilometr to koło 600zł by mnie to wyszło^^. http://www.allegro.pl/item391060246_sup ... r_125.html <--- oto link. Dziekuje wszytskim za pomoc:). Aaa i pamietajcie ze zycie jest tylko jedno wiec jesli macie szalec to z mozgiem!. Pozdrawiam
- Jacak
- Świeżak
Brałem pod uwage Yz, Kx, oraz Rm. Ale na allegro nie ma zadnej nowszej Yz'tki (2000r+) ponizej 5tys. Kx w noowej budzie nie znajde ponizej 5tys. a stara strasznie mi sie nie podoba. Rm strasznie droga w utrzymaniu ( drogie czesci). A do Cr'ki czesci jest mnostwo, ich ceny nie sa zbyt wygórowane i stylistyka ładna.
"bastus" tylko ze motocykl ktory sprzedawca oferuje jest mniejszych gabarytów niz typoy cross. Wiec chyba bedzie troszke drozej. Pozdrawiam
"bastus" tylko ze motocykl ktory sprzedawca oferuje jest mniejszych gabarytów niz typoy cross. Wiec chyba bedzie troszke drozej. Pozdrawiam
- Jacak
- Świeżak
To kupuj ten motocykl jeśli ci się podoba , niektórzy powiedzą że będziesz nie zadowolony a niektórzy że jest zarąbisty . Ja nie wiem co powiedziec , pojeżdźił bym takim i to wszystko wtedy dopiero powiedział bym czy jest fajny .
Chcesz to kup stylistycznie jest w ładnym stanie
A jeśli dobrze mówię to możesz go odesłac jeśli będzie nie zgodny z opisem w ciągu 14 dni roboczych od zakupu motocykla (chyba)
Chcesz to kup stylistycznie jest w ładnym stanie
A jeśli dobrze mówię to możesz go odesłac jeśli będzie nie zgodny z opisem w ciągu 14 dni roboczych od zakupu motocykla (chyba)
-
Tomek00 - Bywalec
Honda cr bardzo fajny motorek. Jeśli chciałes coś świerzo wyglądającego to wg. mnie najładniejsze w rocznikach 1998-2004 są kawasaki kx.
Co do kuriera to 3 miesiące temu dhl na całą polske miał stawke 350zł.
Co do kuriera to 3 miesiące temu dhl na całą polske miał stawke 350zł.
Motocross q r w a rządzi!! 

-
arudni - Świeżak
Wszystko juz jasne. Dhl wysyła paczki od 80kg do 100kg w cenie 166zł (netto) czyli chyba 22% Vatu wiec suma nie powinna o duzo przekraczac 200zł;) Tylko nasuwa sie drugie pytanie pisze ze paczki o takiej masie nie sa dostarczane " od drzwi do drzwi" tylko jakies " burta burta" co to znaczy?
- Jacak
- Świeżak
• Strona 1 z 1