Zobacz wątek - FLM RACE kombinezon w Poznaniu
NAS Analytics TAG

FLM RACE kombinezon w Poznaniu

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

FLM RACE kombinezon w Poznaniu

Postprzez prymas » 9/7/2008, 18:44

Mam pytanie gdzie można kupić w Poznaniu lub okolicy taki kombinezon FLM RACE

http://www.motocombo.pl/produkt-2930.html

Mieszkam od niedawna w okolicy poznania, więc nie znam dobrych sklepów albo podajcie jakieś dobre sklepy gdzie można kupić dobry tani strój na motor ( do 2000 zł} mogą być używane czekam na waszą pomoc
prymas
Świeżak

Postprzez YZF R1 » 10/7/2008, 13:16

nie wszyscy się zgodzą zapewne ale ja szukałem kiklka mieszęcy dobrego sklepu gdzie będe miał wybór i dostęp do kombinezonów 1PC chodziło mi o sklep do którego wchodze i jaest w pyte kombiaków przymierzam wybieram itd. szczerze nigdzie w polsce nei znalazłem wszystkie sklepy które spotkałem a różnych byłem mieli albo tani chłam albo dobry drogi ale na zamówienie które potrwa z miesiąc i nie mają gwarancji że będzie gdzieś tam na stanie. Żyjemy w krau strasznie zacofanym. Ja kupiłem w Niemczech Berika gość odrazu mi napisał że posiadamy w ofercie wszystkie beriki nessy i madify wszystkie kolory i rozmiary wiszą na wieszakach dostępne od ręki jak pan wpłaci wysyłamy.... ku..wa to sienazywa sklep a nie tak jak u nas jest kilka sklepów w którch są berik ale tam są ze 3, 4 czarne 2 częściowe jak siepytam czemu nie ma modelu za 3500 zł to słysze bo u nas takie zrezcy nie schodzą.... tragedia. Dlatego kolego ja kupiłem na Ebay.pl ofert z całej europy Włochy, Hiszpania, Niemcy, Austria dostępne od zaraz po cenach nie porównywalnych ja za swój dałem 2250 w polsce pytałęm ten model bo jest to jeden z najwyższych 3600 w tamtym roku.... owszem umoczyłem bo kupiłem 52 i był za mały odesłałem z faktura za 10 dni miałem 54 z pocałowaniem ręki także poszukaj sobie na Ebay.pl tam jest wybór i ceny jak Bóg przykazał Alpinestars, Berik, Ness, Spidi, Suomy, Madif, Dainese a u nas w Polsce jest syf kiła i mogiła takie mam zdnie.... Pozdrawiam
YZF R1
Moderator

Postprzez kosta » 10/7/2008, 14:17

spoko stary firma taka jak ta w której pracuje będzie się starała o to aby nie było takich akcji. Na tą chwile mamy jeden z największych jak nie najwiękwszy wybór kombinezonów w kraju i may nazieje że z każdym kolejnym sezonem będzie lepiej
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Ścigacz.pl

Postprzez hefron » 10/7/2008, 16:25

YZF R1 chyba przesadzasz albo sam jesteś zacofany. Ja znam takie sklepy, że jakbym miał kasę to bym wyszedł z nich full ubrany, a jak nie od razu to kwestia tygodnia na zamówienie.

Dla przykładu: w Poznaniu Moto-Rex - wejdziesz i masz w ch... Suomy, aż się oczy świecą, w Wawie free&fun też ujdzie, byłeś kiedyś u kosty? Więcej miast i sklepów nie znam, ale jestem pewien, że jest ich więcej tylko trzeba się zainteresować, a nie narzekać. Jakby ludzie kupowali w Polsce, a nie na ebay.pl to sytuacja by się szybciej zmieniła. Niestety Polski naród tylko kombinuje gdzie tu 10 zł zaoszczędzić i kupuje za granicą, a nasza gospodarka stoi w miejscu.
hefron
VIP Ścigacz.pl

Postprzez prymas » 10/7/2008, 18:14

Wszystko ładnie pięknie tylko nigdzie niema rozmiaru, którego potrzebuję (56 mnie interesuje) na ebay.pl też nie mam tego rozmiaru no może podajcie jakieś adresy gdzie mam szukać w poznaniu albo w Polsce lub Internecie, bo już nie mam pomysłów gdzie mogę go znaleźć.
prymas
Świeżak

Postprzez hefron » 10/7/2008, 18:38

Ja nawet nie wiem kto jest importerem tego jak mu tam.... FLM. W ogóle co to jest? Jakieś z katalogu loiusa? :shock: :D
hefron
VIP Ścigacz.pl

Postprzez YZF R1 » 10/7/2008, 20:49

Hefron znajdź mi w Polsce sklep w którym kupie Berika Capirossiego od ręki.... jeśli znajdziesz mi taki sklep to wtedy przyznam Ci że jestem zacofany a tak narazie to powstrzymuj sie od takich komentarzy. Szukałem kombinezonu dla siebie kilka tygodni dzwoniłęm po całej Polsce za Berikiem z najwyższej półki i nikt takiego nie miał na stanie każdy mi mówił że kombinezony za 3000 w górę 1PC są tylko na zamówienia a na stanie jakieś3 ochłapy. Kupowałeś kiedyś w Polsce Kombinezon 1PC z tych droższych. Ja doskonale wiem że 2PC za 1000 zł to jest w bród do wyboru do koloru ale ja za takie to podziękuje. Jakbym był Łosiem co słucha sprzedawcy który zachwala tylko to co ma na stanie to też bym był ubrany na full nie rozumiesz jednej podstawowej sprawy i tu widze ze nigdy nie kupowałeś 1PC, jednoczęściowy kombinezon dobrej marki który naprawdę trochę kosztuje, jest to szczególny towar gdyż w Polsce sie cieszy małym powodzeniem każdy woli 2PC bo są wygodniejsze itd itd mi też każdy sprzedawca pierdzielił żebym kupił 2PC. Jak komuś coś nie schodzi to tego nie sprowadza od producenta proste. trzeba mieć tylko pojęcie mówisz mi o 2 3 sklepach ja obdzwoniłęm prawie wszystkie sklepy w polsce gdzie dystrybują Beriki i za każdym razem albo ochłapy albo na zamówienie i tak nie gwarantują czy będzie wiem co mówie, a nasza gospodarka stoi w miejscu bo ludzie nie maja pieniedzy na markowe rzeczy a jak ludzie nie maja pieniędzy to nie kupują a jak nie kupują to sprzedawcy nie sprowadzaja no już bardziej Łopatologicznie ci tego nie wyjaśnie... :wink: dla przykłądu powiem Ci że kombinezon który kupiłm w niemczech kosztował niecałe 2400 w polsce wogóle go nie mogłem dostać a jak sprawdzano mi ceny to słyszałem kwoty 3100-3600 więc jak widzisz troszke więcej zyskałem niż 10 zł i mam kombi z jajcami a nie szmate....
pozdrawiam
YZF R1
Moderator

Postprzez kravec » 10/7/2008, 21:45

hefron napisał(a):Dla przykładu: w Poznaniu Moto-Rex - wejdziesz i masz w ch... Suomy, aż się oczy świecą, w Wawie free&fun też ujdzie, byłeś kiedyś u kosty? Więcej miast i sklepów nie znam, ale jestem pewien, że jest ich więcej tylko trzeba się zainteresować, a nie narzekać. Jakby ludzie kupowali w Polsce, a nie na ebay.pl to sytuacja by się szybciej zmieniła. Niestety Polski naród tylko kombinuje gdzie tu 10 zł zaoszczędzić i kupuje za granicą, a nasza gospodarka stoi w miejscu.

to jak mieszkam w Pabianicach (pod Łodzią) to gdzie mam jechac? Do Piaseczna do POLANDPOSITION (gdzie nawet porzadnej strony nie maja)? Bo w Lodzi w LibertyMotors (Intermotors) mam pare kombi Alpinstarsa, w innym salonie ze 3 modele Berika i to wszystko co maja... jak chcialem buty Sidi to 2 miesiące czekałem żeby łaskawie moc przymierzyc rozmiar (juz mi nie chodzilo o kolor nawet). I co? Nic- kupilem w koncu Alpinstarsy (byl moj rozmiar w Liberty)... oczywiscie nie w salonie bo chcieli za nie 1080zl a dalem z przesylka 890zl (4motos.pl). W tej chwili mam (kiepska bo kiepska ale jest) możliwość ściągnięcia rzeczy ze Stanów dzięki czemu za rekawice kosztujące u nas 250zl placiłem około 150, teraz bedzie leciała do mnie kurtka (w InterMotors chca jedyne 980zl) za okolo 450zl (210$ no i cos tam za przesylke- duza paczka wiec bedzie taniej). No i co? O 10zl? Nie moja wina że są takie marże i że to wszystko tyle u nas kosztuje. Pytam o kaski Araia (rx7 corsair)- noo za jakies 2600 Ci możemy sprzedac- dzieki... moge miec za okolo 1400... kupiłbys u nas?

A FLM to podobno jest dawne Polo. Nie wiem- chyba Niemiecka firma... po zdjęciach wyglada calkiem calkiem ten kombiak. Na allegro po 1400 mozna kupic wiec calkiem niezla opcja. Ojciec ma Kurtke Polo i nic sie z nia nie dzieje- całkiem dobrze wykonana.
kravec
Administrator

Postprzez YZF R1 » 11/7/2008, 10:12

Dokładnie tak Kravec mądrze piszesz.... intermotors jest jeszcze jako tako kupowałem w nim kask AGV Rossi White Zoo dla dziewczyny i czekałem 4 dni na realizacje zamówienia także nie jest źle i mogą mieć wszystko z Alpiny a mnie nie stać żeby kupić kombinezon za 5000 koła bo Berika mam w takim samym standardzie za 3500 mówiąc oczywiście w cenach Polskich no ale oni akurat handlują Alpiną buty też kupiłem z 4motion.pl SMXy Plusy Pozdrawiam
YZF R1
Moderator

Postprzez SQ » 11/7/2008, 10:41

przyłączę się do opini YZF R1.
ja co prawda nie kupowałem skóry, ale potrzebowałem spodni Modeki. modelu, który wybrałem to były może ze 2 sztuki w Polsce, ale rozmiaru brak. czekałem dwa miesiące. próbowałem przez dwa sklepy w Wawie i nic. w sumie nie ich wina, bo w końcu dotarłem do importera na Polskę i też nie poradzili. koniec końców kupiłem modekę w rozmiarze, który mi pasował, ale inny model. musiałem to kupiłem...
SQ
Mieszkaniec forum

Postprzez YZF R1 » 11/7/2008, 11:12

No widzisz SQ a ja sie uparłem ze musze mieć ten model dlatego przyciągnąłem go z za granicy....
YZF R1
Moderator

Postprzez SQ » 11/7/2008, 11:21

trochę się bałem bez przymierzania, do tego czas mnie bardzo naglił.
SQ
Mieszkaniec forum

Powrót do Akcesoria motocyklowe