AMORTYZATOR centralny dio Aprilia RS 125
• Strona 1 z 1
AMORTYZATOR centralny dio Aprilia RS 125
Witam..
mam maly problem... chyba puscił mi amor centralny w mojej aprilia rs 125.. mysle tak bo zrobil sie strasznie miekki i chyba olej z niego wyleciał.... jakis czas bylo pod nim pare plam...
tak nie da sie jeździć... słyszalem ze gdzies regeneruja takie amorki.. ale czy to dobre rozwiazanie???? czy lepiej nowy??? moze używany ??
co myslicie o tych 3 rozwiazaniach?? prosze o rade...
z gory dzieki...
mam maly problem... chyba puscił mi amor centralny w mojej aprilia rs 125.. mysle tak bo zrobil sie strasznie miekki i chyba olej z niego wyleciał.... jakis czas bylo pod nim pare plam...
tak nie da sie jeździć... słyszalem ze gdzies regeneruja takie amorki.. ale czy to dobre rozwiazanie???? czy lepiej nowy??? moze używany ??
co myslicie o tych 3 rozwiazaniach?? prosze o rade...
z gory dzieki...
Tomek M
- talerz1111
- Świeżak
dobrze zregenerowany amor ma identyczne właściwosci jak nowy. Powtarzam DOBRZE zregenerowany. Przez firme która ogarnia ten temat i ktora nie robi tego tak ze po prostu nalewa nowy twardy olej i wio...
r6 99r
cmentarze są pełne zajebistych kierowców...
- kłosiakR6
- Świeżak
a znasz moze jakies takie firmy???? czy jednak nie ryzykowac wydania kasy na marne/??jest problem z dostaniem nowego.... a uzywki sie trochce boje zeby nie byl tez juz zmęczony.....
Tomek M
- talerz1111
- Świeżak
hefron napisał(a): Zmiana oleju na nowy to nie wszystko. .
to chyba napisałem ze nie wystarczy zmiana oleju. Jeszcze zmiana sprężyn, gumek, uszczelek itd.
do autora:
niestety nie znam takiej firmy
r6 99r
- kłosiakR6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości