zginoł motocyklista... [*][*][*]
• Strona 1 z 1
zginoł motocyklista... [*][*][*]
wczoraj (sobota 16.09.06) w kamienicy powiat limanowski około 15 zginoł motocyklista kierujący XJR... najprawdopodobniej dziadek kierującu traktorem który włanczał sie do ruchu "nie zauważył" jadącego moto i wymusil pierwszeństwo... chłopak zmarł w szpitalu...
ehh:(
[*][*][*]...
ehh:(
[*][*][*]...
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
[*][*][*] właśnie tak jest na Polskich drogach ""niezauwarzyli motocyklisty ;( ""
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
#Mrwito# tak to te okolice... a ty z kąd jesteś dokładnie???
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
[*] Uhm 

--------------------------------
Moj portal Motocyklowy
(otwórz link)
Moj portal Motocyklowy

- Czaper
- Świeżak
nie zawsze jest tak ze to wina kierujacego samochodem czy cos...czesto jadac samochodem 70 po miescie widze jak koles na motorze tylko smignie kolo mnie ze 2 razy szybciej wiec czesto jest tak ze to ich wina bo nie dostosowali predkosci i potem nie potrafia wyhamowac...jakby jechal wolniej to moze zdazyl by wyhamowac przed traktorem wiec wina lerzy takrze po jego stronie..ale oczywiscie szkoda chlopaka [*]
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Gumisss...we no sie ogarnij...
Wypadków wiecej bo więcej nas co roku-czas przywyknąc do częstych smutnych wiadomości:(
Naprawde nie kupujcie CBR600 czy R6 na pierwsze moto-nie bedziemy musieli wam swieczek stawiać może...
[*][*][*]
Wypadków wiecej bo więcej nas co roku-czas przywyknąc do częstych smutnych wiadomości:(
Naprawde nie kupujcie CBR600 czy R6 na pierwsze moto-nie bedziemy musieli wam swieczek stawiać może...
[*][*][*]
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
niedaleko mnie tez byl wypadek samochod wyjechal rozpedzonemy motocykliscie z motoru nic nie zostalo ale chlopak na szczescie zyje! zawsze mowia ze to wina motocyklistow ze za duza predkosc itp ale jak by kierujacymi innymi pojadami bardzej uwarzali to nie bylo by tele ofiar w motocyklistach, szkoda chlopaka[*]
- xj600
- Świeżak
Jadąc motorem trzeba myśleć za siebie i za innych.. ;/ A więcej wypadków bo więcej osób kupuje motonogi
http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
A i kolo mnie niedawno byl wypadek, okolicznosci dokladnie nie znam. Wiem tylko ze motor wjechal w jakas ciezarowka gdy ta wyjezdzala z jakiejs bocznej ulicy ehh... niestety kierowca motorku i pasazerka zgineli... A ze to bylo niedaleko mnie slyszalem caly ten incydent. I musze przyznac ze motocyklista tez nie byl calkiem bez winy bo ciagnal rowno na najwyzszych obrotach... [*][*][*]
- martian1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości