NA CO ZWROCIC UWAGE KUPUJAC UZYWANA cbr'e, DOKLADNIE 600F3?
• Strona 1 z 1
NA CO ZWROCIC UWAGE KUPUJAC UZYWANA cbr'e, DOKLADNIE 600F3?
chce kupic sobie uzywana cebre ale raczej jestem jeszcze lajek(poprostu moze jeszcze czegos nie wiem) w tym temacie i chcialbym sie dowiedziec na co najbardziej zwracac uwage kupujac cbr'e 600f3 jak i inne uzywane motocykle. z gory dzieki za odp
-
masiej - Świeżak
Zapytaj sie czy miała dzwona i dokładnie obejrzyj podnuszki szczególlnie śrokowy jeśli takowy jest bo nie wiem czy występuje w tym modelu. mało kto wymienia podnóżek po ślizgu a można się po jego wyglądzie domyślic czy właściciel mówił nam prawde. Takie jest moje zdanie może ci w czyms pomoże
powodzenia przy kupnie moto 

Honda Hornet 600
- Marcin_wawa
- VIP Åšcigacz.pl
Hmmm:)
Zwroc uwage na:
1.Czy lusterka,schemat malowania,kierunki itp zgadzaja sie z oryginalem.
2.Wszelkiej masci obtarcia na ramie
3.Symetrie owiewek.
4.Ograniczniki skretu kierownicy
5.Z grubsza symetrie na lagach+czy nie ma zadnych glebszych rys albo odksztalcen.
6.Stan podnozkow,lewarka skrzyni biegow,i wszystkich innych wysunietych na boki elementow.
Uprzedzam ze nawet jesli wszystkie powyzsze punkty bede ok,to i tak sprzet mogl byc robiony.Najlepszy wybor to wycieczka do mechanika.
Zwroc uwage na:
1.Czy lusterka,schemat malowania,kierunki itp zgadzaja sie z oryginalem.
2.Wszelkiej masci obtarcia na ramie
3.Symetrie owiewek.
4.Ograniczniki skretu kierownicy
5.Z grubsza symetrie na lagach+czy nie ma zadnych glebszych rys albo odksztalcen.
6.Stan podnozkow,lewarka skrzyni biegow,i wszystkich innych wysunietych na boki elementow.
Uprzedzam ze nawet jesli wszystkie powyzsze punkty bede ok,to i tak sprzet mogl byc robiony.Najlepszy wybor to wycieczka do mechanika.
-
Shinden - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości