co w okolicach lublina?
• Strona 1 z 1
co w okolicach lublina?
hej,
wlasnie wrocilem do pl i zamieszkalem w lublinie. moze mi ktos podpowiedziec gdzie w okolicy sa jakies ciekawe trasy, szczegolnie chodzi mi o miejsca gdzie jest dobra nawierzchnia i sporo zakretow do cwiczenia.
z gory dzieki
wlasnie wrocilem do pl i zamieszkalem w lublinie. moze mi ktos podpowiedziec gdzie w okolicy sa jakies ciekawe trasy, szczegolnie chodzi mi o miejsca gdzie jest dobra nawierzchnia i sporo zakretow do cwiczenia.
z gory dzieki
- rookie
- Świeżak
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
jak jedziesz od puław na naleczow jest sporo fajnych zakretow 

Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
jakby drogę nad Białe w końcu wyremontowali to by było fajnie; lasy, zakrętów parę ale teraz szczególnie koło chełma trasa to całkowita porażka
- Thomsonicus
- Świeżak
teraz jest remont trasy pulawy-zyrzyn tylko ze tam nie ma zakretow ale na cwiczenie ewolucji jest super
ewentualnie mozna jeszcze poaltac na trasie do kocka ale tez jest sporo prostych na ktorych wycisnac mozna bez problemu v-max
jest maly kawalek w drążgowie-super nawierzchnia ale to teren zabudowany-ale jest tam tez z 2km prostej drogi w sam raz do stuntu
nie raz bylem tam osobiscie
wiec jakby co to mozna sie umowic i po drodze podskoczyc na lotnisko w nowodworze
pzdr
piszcie jakby co tutaj albo na priv
ewentualnie mozna jeszcze poaltac na trasie do kocka ale tez jest sporo prostych na ktorych wycisnac mozna bez problemu v-max
jest maly kawalek w drążgowie-super nawierzchnia ale to teren zabudowany-ale jest tam tez z 2km prostej drogi w sam raz do stuntu
nie raz bylem tam osobiscie
wiec jakby co to mozna sie umowic i po drodze podskoczyc na lotnisko w nowodworze
pzdr
piszcie jakby co tutaj albo na priv
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość