Panowie moderatorzy!!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
ha ha ha
spokojnie na wakacje 2008 bedzie specjalny kalendarz z fotkami pitera ...
a czemu kalendarz na 2 miesiace ?
wlasnie ze wzgledu na sezonowosc stuntu i iloc fotek tegoz wlasnie
MEGA UPDATE SUPERMIX
http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
Alternatywny sub:
Czesc bejbe.
Mam wlasna silke, wyciskam 140 na klate
No i mam konto na epulsie
- Kazdy ciul moze miec
Ale ja mam konto premium
No i latam R6 a jak koles pozyczy to i R1 czasami...

spokojnie na wakacje 2008 bedzie specjalny kalendarz z fotkami pitera ...
a czemu kalendarz na 2 miesiace ?
wlasnie ze wzgledu na sezonowosc stuntu i iloc fotek tegoz wlasnie

MEGA UPDATE SUPERMIX
http://www.youtube.com/watch?v=IWUCKmsPvkk
Alternatywny sub:
Czesc bejbe.
Mam wlasna silke, wyciskam 140 na klate
No i mam konto na epulsie
- Kazdy ciul moze miec
Ale ja mam konto premium
No i latam R6 a jak koles pozyczy to i R1 czasami...

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Ja chcialem tylko zauwazyc ze umawialem sie z kilkoma osobami na kasowanie nieopisanych linkow z tematu "filmiki wszelakiego rodzaju" zeby wszystko bylo przejrzyste. Niestetyty ja juz nie moderuje hydeparku a widze ze wam sie nie chce.
No to jak bedzie? KtoÅ› sie tym zajmie?
I mam jeszcze propozycje: Moze bysmy tak w temacie joke dali komunikat z prosba o kierowanie linkow z YT do tematu z filmikami? Bo na dzien dzisiejszy 90% postow w joku to filmiki co moim skormnym zdaniem jest bez sensu.
No to jak bedzie? KtoÅ› sie tym zajmie?
I mam jeszcze propozycje: Moze bysmy tak w temacie joke dali komunikat z prosba o kierowanie linkow z YT do tematu z filmikami? Bo na dzien dzisiejszy 90% postow w joku to filmiki co moim skormnym zdaniem jest bez sensu.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
zgadzam siÄ™ Siekson z TobÄ….
w te linki w jokes to się nawet klikać nie chce, juz kiedyś prosiłem żeby opisywali co jest pod linkami i jakoś zero odzewu. następne posty były z linkami do YT i beż żadnych opisów. Równie dobrze można wkleić tam całe YT też będzie zabawnie.
a przenoszenie do tamtego tematu z linkami to by była super sprawa, w sumie to jak dla mnie ten temat z filmikami jest śmietnikiem i cieszę się że jest bo przynajmniej wiem gdzie nie zaglądać.
w te linki w jokes to się nawet klikać nie chce, juz kiedyś prosiłem żeby opisywali co jest pod linkami i jakoś zero odzewu. następne posty były z linkami do YT i beż żadnych opisów. Równie dobrze można wkleić tam całe YT też będzie zabawnie.
a przenoszenie do tamtego tematu z linkami to by była super sprawa, w sumie to jak dla mnie ten temat z filmikami jest śmietnikiem i cieszę się że jest bo przynajmniej wiem gdzie nie zaglądać.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
dzieki marcin za zwrocenie uwagi, taki kop czasami daje dobre skutki
ale nie bedziemy nic przenosili, dalem informacje na tem temat i linki z YT z tematu JOKE beda od razu kasowane a linki nie podpisane w temacie o filmach tez. Bo i tu i tu trabilismy aby nie zamieszczano i je podpisywano, nie ma rezultatow wiec teraz bedziemy kasowac.
a tak wogole to co ty siekson moderujesz? bo wydawalo mi sie, ze hydepark tez...

ale nie bedziemy nic przenosili, dalem informacje na tem temat i linki z YT z tematu JOKE beda od razu kasowane a linki nie podpisane w temacie o filmach tez. Bo i tu i tu trabilismy aby nie zamieszczano i je podpisywano, nie ma rezultatow wiec teraz bedziemy kasowac.
a tak wogole to co ty siekson moderujesz? bo wydawalo mi sie, ze hydepark tez...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Moderuje: Motocykle, skutery, quady, akcesoria, komentarze do artykulow, technika jazdy, mechanika, prawo, imprezy. Jeszcze jakis czas temu moglem tez moderowac hydepark ale nie wiedziec czemu juz nie moge.
Tylko chlopaki slowo klucz to KONSEKWENCJA w działaniach. Inaczej nie zapanujemy nad balaganem w tych dwoch tematach. I do tego potrzeba WSPOLPRACY bo jeden gumisss nie da rady sam na bierzaco kasowac.
Tylko chlopaki slowo klucz to KONSEKWENCJA w działaniach. Inaczej nie zapanujemy nad balaganem w tych dwoch tematach. I do tego potrzeba WSPOLPRACY bo jeden gumisss nie da rady sam na bierzaco kasowac.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Do moderatorow: jak sie umawiamy z tematem joke i linkami z yt. umawialismy sie, ze ich tam nie ma bo jest od tego osobny temat. Idziemy z tym w zaparte i trzymamy sie tego czy odpuszczamy? Bo ja dalem za to pierwszego warna i juz zacyzna sie wojna. Wiec co robimy?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ok, dostosuje sie ze swoim nazistowskim charakterem 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
zeby nie bylo, ze potem marudza i mowia, ze jestem jak gestapo wiec wszyscy razem
jak cos to mowcie, ze "tylko wykonywaliscie rozkazy"

-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
moze byc kasujem jak leci, jak cos to byl rozkaz gruppenfuhrer'a WOLF'A ;D
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości