ktm lc4 600cm problem z odpaleniem
• Strona 1 z 1
ktm lc4 600cm problem z odpaleniem
witam!
mam problem z motocyklem enduro ktm lc4 egs 600cm pojemnosci, cztero-suw. pojazd wyposazony jest w dzwignie dekompresji, ktorej dzialania nie potrafie zrozumiec. tzn mniej wiecej wiem jakia jest jej funkcja, ale nie moge wogole odpalic motoru
z gory dziekuje za wszelkie przejawy pomocy. pozdrawiam
mam problem z motocyklem enduro ktm lc4 egs 600cm pojemnosci, cztero-suw. pojazd wyposazony jest w dzwignie dekompresji, ktorej dzialania nie potrafie zrozumiec. tzn mniej wiecej wiem jakia jest jej funkcja, ale nie moge wogole odpalic motoru

- marjuti
- Świeżak
Tez mialem z tym problem na poczatku ale teraz wydaje mi sie ze jest lepiej tzn. wyczailem jak go odpalic. Latwiej jak jest zimny zagrzany gorzej . Otwierasz dekompresor i powoli starterem jedziesz w dol. Ja w tym momencie daje obydwa ssania. Ustawiasz tlok i tu ciezko troche bedzie opisac w ktorym momencie tlok jest w wlasciwej pozycji. U mnie to jest tak ze jest opor a pozniej kopka "opada" pod ciezarem nogi. W momencie kiedy opadnie zamykam dekompresor i start. Przez pierwsze kilka dni meczylem sie z tym ale teraz jest ok.
- pomaranczodziob
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości