[Aktualności] MŚ Enduro – Kwidzyn 2008 -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] MŚ Enduro – Kwidzyn 2008 -...
Dyskusja na temat: MŚ Enduro – Kwidzyn 2008 - dzień pierwszy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MŚ Enduro – Kwidzyn 2008 - dzień pierwszy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MŚ Enduro – Kwidzyn 2008 - dzień pierwszy
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tu jeżdżą mistrzostwie !!!! swiata a kurak co by tam zdziałał? <br><hr>LIPEKKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uwierz widziałem kuraka, jakiś miesiąc temu na torze w Kwidzynie, i widzę co na tych zawodach sie dzieje w porównaniu to są wariaci, a kurakowi jeszcze dużo brakuje, Mika Ahola walną takiego Whipa myślałem, ze spadnie z motoru . TO są WARIACI!! <br><hr>KwidzynKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>Komentatorzy napisał(a):Tu jeżdżą mistrzostwie !!!! swiata a kurak co by tam zdziałał? <br><hr>LIPEK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nasi z Polski , wcale nie powinni sie w to pchać, opóźniali całe zawody.... no Bembenk jeszcze coś tam działał a reszta to do domu .. <br><hr>pawełKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>Komentatorzy napisał(a):Tu jeżdżą mistrzostwie !!!! swiata a kurak co by tam zdziałał? <br><hr>LIPEK<br>Komentatorzy napisał(a):uwierz widziałem kuraka, jakiś miesiąc temu na torze w Kwidzynie, i widzę co na tych zawodach sie dzieje w porównaniu to są wariaci, a kurakowi jeszcze dużo brakuje, Mika Ahola walną takiego Whipa myślałem, ze spadnie z motoru . TO są WARIACI!! <br><hr>Kwidzyn<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taaa jasne, najlepiej niech nikt nic nie robi. Mają pieniądze i chęci to startują. W czym problem? <br><hr>webmasterKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>Komentatorzy napisał(a):Tu jeżdżą mistrzostwie !!!! swiata a kurak co by tam zdziałał? <br><hr>LIPEK<br>Komentatorzy napisał(a):uwierz widziałem kuraka, jakiś miesiąc temu na torze w Kwidzynie, i widzę co na tych zawodach sie dzieje w porównaniu to są wariaci, a kurakowi jeszcze dużo brakuje, Mika Ahola walną takiego Whipa myślałem, ze spadnie z motoru . TO są WARIACI!! <br><hr>Kwidzyn<br>Komentatorzy napisał(a):nasi z Polski , wcale nie powinni sie w to pchać, opóźniali całe zawody.... no Bembenk jeszcze coś tam działał a reszta to do domu .. <br><hr>paweł<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba ty powinienes isc do lekarza bemben lol2 zobacz jak jeżdzi FRYCZ a nie bemben<br><hr>MarcinKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>Komentatorzy napisał(a):Tu jeżdżą mistrzostwie !!!! swiata a kurak co by tam zdziałał? <br><hr>LIPEK<br>Komentatorzy napisał(a):uwierz widziałem kuraka, jakiś miesiąc temu na torze w Kwidzynie, i widzę co na tych zawodach sie dzieje w porównaniu to są wariaci, a kurakowi jeszcze dużo brakuje, Mika Ahola walną takiego Whipa myślałem, ze spadnie z motoru . TO są WARIACI!! <br><hr>Kwidzyn<br>Komentatorzy napisał(a):nasi z Polski , wcale nie powinni sie w to pchać, opóźniali całe zawody.... no Bembenk jeszcze coś tam działał a reszta to do domu .. <br><hr>paweł<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
1.Marcin Małek- złamał obojczykKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>
2.Michał Łukasik- nie wiem
3.Łukasz Bartos- zawiodła maszyna <br><hr>Młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz racje, też to widziałem na tym wskoku do lasu, prawda?? Salminen tez ładnie sie zaprezentował na tym odcinku.<br><hr>MłodyKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>Komentatorzy napisał(a):Tu jeżdżą mistrzostwie !!!! swiata a kurak co by tam zdziałał? <br><hr>LIPEK<br>Komentatorzy napisał(a):uwierz widziałem kuraka, jakiś miesiąc temu na torze w Kwidzynie, i widzę co na tych zawodach sie dzieje w porównaniu to są wariaci, a kurakowi jeszcze dużo brakuje, Mika Ahola walną takiego Whipa myślałem, ze spadnie z motoru . TO są WARIACI!! <br><hr>Kwidzyn<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A poza tym napisałeś że cross test był super, tak był ale przed wjechaniem na niego zawodników. Godzine po ukończeniu ostatniego zawodnika wjechałem na tą próbe moim motocyklem, i powiem szczerze, że nie byłem zachwycony bo wiesz, mistrzowie nam tor zniszczyli:)))<br><hr>MłodyKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A poza tym napisałeś że cross test był super, tak był ale przed wjechaniem na niego zawodników. Godzine po ukończeniu ostatniego zawodnika wjechałem na tą próbe moim motocyklem, i powiem szczerze, że nie byłem zachwycony bo wiesz, mistrzowie nam tor zniszczyli:)))<br><hr>MłodyKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po tym co zobaczylismy po pierwszych zawodnikach jak skacza te wielkie skoki itp obawialismy sie jak w tym wszystkim odnajda sie nasi zawodnicy i powiem tak : Bembenik jechal naprawde na poziomie!!! brawo Mateusz<br><hr>zawodnicy MP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale tor jest już zrobiony od nowa więc jest OK a ja wczoraj jechałem tą trasę moją CR, i trasa była naprawdę na poziomie, straszne dziury(miałem zawieszenie na maxa miękkie a trzepało nieziemsko). byly tylko z 2 - 3 krótkie odcinki gdzie można było odpocząć. Dużo podjazdów , zjazdów , dziur , wody i trochę błota. A na próbach natomiast dziury i bardzo sypki piach wiec łatwo o glebę . moim zdaniem trasa bardzo wymagająca (dla mnie) a dla Mistrzów świata ? <br><hr>KwidzynKomentatorzy napisał(a):Czemu nie ukonczyli? Trudno napisac - nic konkretnego nie ma, a na relacje pewnie z 3tyg bedzie trzeba czekac? Gratulacje dla Bebenika dawal rade, reszta chyba juz 3 kolo na ostatkach sil co bylo wyraaaaaznie widac, szczegolnie na cross test, ale sie nie dziwie. Proby wypas (cross super), szkoda ze nie padalo i nie bylo Qraka!!!!!! <br><hr>f@N<br>Komentatorzy napisał(a):A poza tym napisałeś że cross test był super, tak był ale przed wjechaniem na niego zawodników. Godzine po ukończeniu ostatniego zawodnika wjechałem na tą próbe moim motocyklem, i powiem szczerze, że nie byłem zachwycony bo wiesz, mistrzowie nam tor zniszczyli:)))<br><hr>Młody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl