suzuki gsx-r750 k8
• Strona 1 z 1
suzuki gsx-r750 k8
Witam,
Wkoncu mam mozliwośc zakupu swojego pierwszego,wymarzonego nowego motocykla,bardzo ale to bardzo podoba mi się nowy gsx-r750 jednak moje doświadczenia z motocyklami są praktycznie zerowe,mam 27 lat (180 cm 75 kg)i czasy bezrozsądkowe juz za sobą.Zdaje sobie sprawę,że to jest bardzo mocny sprzęt jak na początek ale jest w nim mozliwośc kastracji mocy(program c) i dlatego skłaniam sie ku temu motocyklowi.Plan jest taki sezon na programie c +dobra odzież+dodatkowe szkolenie(czytałem,że suzuki organizuje,niestety jedniodniowe).Czy myślicie ,że pomysł jest dobry i realny ?
Wkoncu mam mozliwośc zakupu swojego pierwszego,wymarzonego nowego motocykla,bardzo ale to bardzo podoba mi się nowy gsx-r750 jednak moje doświadczenia z motocyklami są praktycznie zerowe,mam 27 lat (180 cm 75 kg)i czasy bezrozsądkowe juz za sobą.Zdaje sobie sprawę,że to jest bardzo mocny sprzęt jak na początek ale jest w nim mozliwośc kastracji mocy(program c) i dlatego skłaniam sie ku temu motocyklowi.Plan jest taki sezon na programie c +dobra odzież+dodatkowe szkolenie(czytałem,że suzuki organizuje,niestety jedniodniowe).Czy myślicie ,że pomysł jest dobry i realny ?
- gibs
- Świeżak
Porywanie się na GSX-r 750 jako pierwsze moto to bardzo szalony pomysł...
Licz się z tym, że jeśli na nim się będzisz uczył to go poobijasz.
Ja na twoim miejscu kupiłbym jakąś 500ccm na jeden sezon.
Licz się z tym, że jeśli na nim się będzisz uczył to go poobijasz.
Ja na twoim miejscu kupiłbym jakąś 500ccm na jeden sezon.
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
ma racjÄ™ kolega.
zresztą ja mam już dość takich głupich pytań. jest post "co na pierwsze moto" i tam szukaj odpowiedzi
viewtopic.php?t=628
zresztą ja mam już dość takich głupich pytań. jest post "co na pierwsze moto" i tam szukaj odpowiedzi
viewtopic.php?t=628
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości