Co sÄ…dzicie o Kawasaki ZX6R
• Strona 1 z 1
Co sÄ…dzicie o Kawasaki ZX6R
Witam
Chciałbym poznać opinie ludzi którzy mieli dłuższe doczynienia z Kawasaki ZX6R roczniki 97 i nowsze.
Jak te motocykle się sprawują, jak wygląda koszt części do nich, serwis, awaryjność, jak się nimi jeździ po mieście i poza, jak wygląda spalanie , w jakim przedziale cenowym szukać poszczególnych roczników itp.
Z tego co słyszałem w niektórych modelach miało miejsce pękanie ram, oraz chyba zrywanie jakiejś linki czy sprężyny (tu niewiem dokładnie - tylko ogólnie z zachodnich forum) ale po kontakcie z polską centralą Kawasaki twierdzą , że nic takiego nie miało miejsca - jak wygląda rzeczywistość ?
Pozdrawiam Wszystkich
Chciałbym poznać opinie ludzi którzy mieli dłuższe doczynienia z Kawasaki ZX6R roczniki 97 i nowsze.
Jak te motocykle się sprawują, jak wygląda koszt części do nich, serwis, awaryjność, jak się nimi jeździ po mieście i poza, jak wygląda spalanie , w jakim przedziale cenowym szukać poszczególnych roczników itp.
Z tego co słyszałem w niektórych modelach miało miejsce pękanie ram, oraz chyba zrywanie jakiejś linki czy sprężyny (tu niewiem dokładnie - tylko ogólnie z zachodnich forum) ale po kontakcie z polską centralą Kawasaki twierdzą , że nic takiego nie miało miejsca - jak wygląda rzeczywistość ?
Pozdrawiam Wszystkich
RIDE HARD, RIDE SMART 

-
Goblin - Świeżak
tak to siÄ™ robi
http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426,1866880.html
to takie proste
a tak na marginesie, jeszcze zostalo Ci pytanie o ZX9 potem seria ZZR i o jaką marke jako następną bedziesz się pytał ??:>

to takie proste

a tak na marginesie, jeszcze zostalo Ci pytanie o ZX9 potem seria ZZR i o jaką marke jako następną bedziesz się pytał ??:>
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
-
sopel - Świeżak
-
sopel - Świeżak
sopel, nie trzeba tego katowac, ja mialem rok 96' - kupione od znajomego. Prawda co prawda stawial moto na kolko i probowal stoppie jesli to mozna bylo tak nazwac w jego wykonaniu, no i z rana bylo ok, ale pod koniec sezonu, rama w okolicach glowki zaczela pekac, wiec trzeba bylo wziasc rozwod z nia:/
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
A po co spawac jak mozna pchnac do zyda i kupic inny, niech ktos inny sie tym martwi, a ja w ponowne spawanie ramy w tych szlifierkach nei wierze.
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości