R6, Thundercat a może...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Oba z tych motocykli są poważnymi sprzętami i nie można ich dzielić ze wzgędu na umiejętności kierowcy. Jedyne w czym thundercut jest lepszy od R6 to cena.
Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Ja bym brał R6, umiejętności te same.
Na jednego i drugiego trzeba będzie poświęcić tyle samo czasu, a wygodne życie na T-cacie może być zwodnicze.
R6 ma pewnie mniejszy moment na dole niż T-cat, ale potem wyrywa kierownicę.
Ważne by nie przegiąć, a jeśli już to tam gdzie można. Droga bez dojazdów i pasów dla pieszych, z barierkami po obu stronach by żadna sarna nie wybiegła i prosta jak drut.
Bez takiej zasady sypią się artykuły w gazetach.
Na jednego i drugiego trzeba będzie poświęcić tyle samo czasu, a wygodne życie na T-cacie może być zwodnicze.
R6 ma pewnie mniejszy moment na dole niż T-cat, ale potem wyrywa kierownicę.
Ważne by nie przegiąć, a jeśli już to tam gdzie można. Droga bez dojazdów i pasów dla pieszych, z barierkami po obu stronach by żadna sarna nie wybiegła i prosta jak drut.
Bez takiej zasady sypią się artykuły w gazetach.
Ostatnio edytowano 11/6/2008, 22:13 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Ja ogólnie jakiejs kolo max 11tys. do rejestracji i przegladu. Wiem ze moze byc ciezko ale zdarzaja sie na allegro.ew. poczekam z miesiac i doloze jeszcze. tylko miesiac to juz troche dlugo bo bedzie lipiec. Jesli pojade po jakis to wezme znajomego mechanika. A jak cos znajde link zapodam.
-
sooshe - Świeżak
Użyj opcji szukaj zamiast śmiecić, tylko w ostatnim miesiącu temat R6 pojawiał sie kilka razy i wszystko już zostało powiedziane.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Widze, ze teraz ludzie odpóścili sobie erłany i wszyscy chca R6
Co do tematu. Idź do salonu, czy gdzies.. spróbuj sie przejechac obiema maszynami i wybierz któregoś.
Ps. Ja moge polecic R6, ale jestem stronniczy

-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):Widze, ze teraz ludzie odpóścili sobie erłany i wszyscy chca R6Co do tematu. Idź do salonu, czy gdzies.. spróbuj sie przejechac obiema maszynami i wybierz któregoś.
NO właśnie Dominik to samo zaobserwowałem co się dzieje z Erłanami czemu tak sie duzo osób boi litrów...ja z 636 wsiadłem na R1 to jakoś mnie nie powaliło na kolana ze strachu przed większą mocą wagą i osiagmi....

-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):[...]ja z 636 wsiadłem na R1 to jakoś mnie nie powaliło na kolana ze strachu przed większą mocą wagą i osiagmi....
Ty wsiadłes z 636, a wiele osób niestety wsiada z roweru.
-
Dominik_YZF - Bywalec
Ano tak to jest jak sie ma bogatego tatusia i popcorn zamiast mózgu... aczkolwiek jak już mówimy o przesiadkach to powiem Ci kolego że to co odczułem głównie to odejście faktycznie kawa miała buta ale w R1 jak odkręce osrto to mnie zrywa z niej, a to tylko niecałe 160 koni a jak nowa Busa ma 207 czy 8 ??? to szczęki chyba się w du..pie szuka... po lataniu. 

-
YZF R1 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości