Zobacz wÄ…tek - MOTOCYKLE Z UK
NAS Analytics TAG

MOTOCYKLE Z UK

Kupno, sprzedaż i zamiana pojazdów - dla tych, którzy nie lubią korzystać z http://gielda.scigacz.pl/ (ogłoszenia z gielda.scigacz.pl pojawiają się przy wszystkich artykułach w portalu Ścigacz.pl o pasujących do nich motocyklach)
_________

MOTOCYKLE Z UK

Postprzez MESIEK » 3/6/2008, 12:49

Witam!!!

Za jakiś niedługi okres czasu (ok 1,5 miesiąca) mam zamiar zająć się sprowadzaniem (na zamówienie i nie tylko) używanych motocykli z Angli i otworzenie komisu w Polsce.

Właśnie w tym kierunku mam do Was kilka pytań. Czy według Was jest to dobry pomysł??? Czy byłby ktoś zainteresowany kupnem takiego motocykla???
Według mnie w UK można kupić dużo taniej niż w Polsce. Jeśli się mylę to poprawcie mnie i dajcie jakieś wskazówki.

Możecie również pisać jaki motocykl byście na przykład chcieli kupić, a ja Wam postaram się znaleźć coś takiego i wtedy się okaże czy jestem w stanie dostarczyć taki motocykl w dobrej cenie.

Czekam na odpowiedzi.
PZDR.
tel. +447932793542
MESIEK
Świeżak

Postprzez jasql » 3/6/2008, 18:51

Na SP dobrze ci napisali.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
jasql
Bywalec

Postprzez MESIEK » 4/6/2008, 11:28

No raczej nie jestem tego samego zdania co Ty. Wątpię żeby to były dobre odpowiedzi. Prosiłem o rady ale także próbuje się w jakiś sposób już ogłaszać. Chcę sprawdzić czy tego typu działalność wogóle ma sens. Napisałeś że na Stunt Poland mają rację. Ja zauważyłem tylko tyle, że zależy im bardziej na zdjęciach cycków niż na pomocy komuś, kto takiej pomocy potrzebuje.

Liczę na to, że tutaj znajdą się bardziej wyrozumiałe osoby.
PZDR.
tel. +447932793542
MESIEK
Świeżak

Postprzez jasql » 4/6/2008, 18:27

Myslisz, ze jak ktos ma "recepte" na biznes i tym samym kase, to wyskakuje zs transparentem i oddaje pomysla. Jak ktos ma pojecie to prawdopodobnie juz dawno w tym siedzi i prawdopodobnie konkurencji unika. Co?
Takie rzeczy to tylko w sprzedazy wysylkowej znajdziesz. Jak sam nie posiedzisz na ebayu, allegro przez jakis czas i nie zlukasz co schodzi i za ile to raczej na gotowo nie dostaniesz.

MESIEK napisał(a):...
Możecie również pisać jaki motocykl byście na przykład chcieli kupić, a ja Wam postaram się znaleźć coś takiego i wtedy się okaże czy jestem w stanie dostarczyć taki motocykl w dobrej cenie.

Czekam na odpowiedzi.
PZDR.

Ja bym chcial na przyklad zzr 1100 D7 do max 5000zl. Dasz rade?

Albo GSX 750F P-reg za 3000-4000 zl.

Sie czasami nie obrazaj, bo nie dlatego to pisze.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
jasql
Bywalec

Postprzez MESIEK » 4/6/2008, 23:47

Nie chce od nikogo gotowej recepty na to jak zgarnąć kupe kasy, a tym bardziej "wyciągać jej komuś z portfela". Chciałem tylko kilka wskazówek. W polsce praktycznie całe życie miałem do czynienia z motocyklami. Oprócz tego zwoziłem z Angli ale samochody. Liczę po prostu na to że w ten sposób ludzie którzy to czytają może za jakiś czas zgłoszą się do mnie. Niestety teraz mamy takie czasy, że we wszystkim jest ciężko, a reklama jest dzwignią handlu.
PZDR.
tel. +447932793542
MESIEK
Świeżak

Postprzez MESIEK » 10/6/2008, 16:24

UP :lol:

Odnawiam temat. Za 2-3 tygodni robię kurs do Polski z motocyklami. Mam jeszcze wolne miejsce. Jeśli ktoś by był zainteresowany kupnem motocykla z Angli to proszę pisać.
PZDR.
tel. +447932793542
MESIEK
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 10/6/2008, 22:36

w angli hujowy klimat wszytko gnije budziki w milach swiatla inaczej swieca.... problemy z rejestracja... za to niska cena... ja tam motocykla od angola bym nie kupil bo to fleje ale to tylko moje skromne zdanie:)
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez jaro71 » 11/6/2008, 09:34

a motocykl z fabryki hondy z japonii kto by kupił ?
przykładowo nowy u nas w saloniku kosztuje jakies 48 000 tak widziałem :o ale jak wiadomo w salonie troche przesada jest :D to dajmy jakies 30 000 za HONDE CBR 1000cc a ja moge sprowadzic za nie całe 20 000 nowy nigdy nie używany motorek, ale mankament taki ze nie mozna zamowic jednej sztuki mininum dwie ..
pozdroo
*_oCb_5m0k!nG_*
jaro71
Świeżak

Powrót do Motocykle, skutery, quady - dodaj też ogłoszenie na gielda.scigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê