Zobacz wÄ…tek - Moje pierwsze kroki.....
NAS Analytics TAG

Moje pierwsze kroki.....

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Moje pierwsze kroki.....

Postprzez krisstiano » 5/6/2008, 21:27

Witam wszystkich!!
Jestem tutaj nowy i w ogóle nowy i całkiem świeżutki jeżeli chodzi o tematykę motocykli. Zamierzam stawiać swe pierwsze kroki ucząc się dopiero jazdy na WSK 125:)) Doradźcie proszę..... jaki sprzęt wybrać na pierwszy motor?? Czy rozsądnym jest po zdobyciu pierwszych szlifów na mało wymagającym sprzęcie przesiąść się potem od razu na coś większego i silniejszego?? Mam tu na myśli Suzuki GSR 600??

Z góry dziękuję za rady i raz jeszcze witam wszystkich. Mam nadzieję, że już niedługo zaprezentuję jakieś fotki z "bestią"

Krzysztof, lat 25
krisstiano
Świeżak

Postprzez irko » 5/6/2008, 21:36

generalnie chyba kiepskie nastawienie skoro uwazasz, ze musisz zaliczyc kilka szlifow, moze by tak bez tych szlifow sie naucz bo zapewne z 70% osob z tego forum gleby jeszcze nie zaliczylo a nauczylo sie jezdzic ;-)

zabiles mnie. "Pierwsze szlify" oznaczaja zdobywanie pierwszych umiejetnosci a nie pierwsze gleby :D
na stanie
trx 450r
ktm 530 excr
gsxr 750
irko
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê