cbr 900 czy zx9??? oto jest pytanie...
• Strona 1 z 1
cbr 900 czy zx9??? oto jest pytanie...
Witam!
szukam kontaktu z osobami jezdzacymi na cbr900 sc33 i kawaski zx9 rocznik 98-99. prosze o opinie na temat tych modeli-dokonalem spektakularnego crasha mojej frezarki(fzr1000):cry: i szukam czegos nowszego do jazdy.
Z gory dzieki za informacje.
szukam kontaktu z osobami jezdzacymi na cbr900 sc33 i kawaski zx9 rocznik 98-99. prosze o opinie na temat tych modeli-dokonalem spektakularnego crasha mojej frezarki(fzr1000):cry: i szukam czegos nowszego do jazdy.
Z gory dzieki za informacje.
- Mortifer
- Świeżak
zdecydownaie CBR 900RR w kawach produkowanych w tych rocznikach peka rama przy mocowaniu silnika i owiewek. Cebra zdecydownie lepszy sprzet, ja bede tez kupowal Bladego 

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Jeśli lubisz jeździć na kole to tylko CBR, Kawa sprawia wrażenie motocykla dużego i może przerażać gdy będziesz miał ją w pionie. Poza tym silniki CBRy są jakby stworzone do gumowania, nie łątwo je zakatować, a motor ZXa nie znosi aż tak dobrze ekstremalnych jazd. Zresztą Fajer to jeden z najczęściej wykorzystywanych motocykli do freestylu.
-
Krzycho-cbr - Świeżak
Popieram zdanie Krzycha! Tylko CBR, bo Kawka z tego rocznika to niestety nie wypał!
Tylko od 2000 roku to jest SUPER motorek!!!
W dodatku CBR przy "rozsądnej" jeździe praktycznie jeździ na powietrzu (spada 4,5-5,5 bzynki)!

- BlackDevil
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 201 gości