Zablokowane Suzuki GS 500
• Strona 1 z 1
Zablokowane Suzuki GS 500
Na pierwszy motor chętnie kupiłbym sobie właśnie takie Suzuki. Ale ponieważ uważam że to troche za dużo mocy (nigdy nie jeżdzilem na motorach z biegami) chciałbym zablokować ten sprzęcik. Bardzo proszę o podanie parametrów zablokowanego Suzuki GS 500. Z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
- Mord_89
- Świeżak
Nie bedzie tak zle . 50 koni szału nie robi . Jesli jeżdziłes juz na jakis skuterach to juz wogóle dasz rade . Możesz kupic cos z niemiec wersje zblokowana do 34 koni jest ich pełno .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
A gdybym zdecydował sie jednak na blokadę to czy jest możliwość zainstalowania jej w moatocyklach używanych?? Orientujecie się może ile takie cos może kosztować i na czym dokładnie polega??
Jeszcze proszę o parametry takiego zablokowanego egzemplarza. Wiem tylko że 34 konie i tyle. Oczywiście przyspieszenie i predkość się zmniejszą (i o to mi chodzi) a co ze spalaniem?? Jest takie samo czy mniejsze??
Jeszcze proszę o parametry takiego zablokowanego egzemplarza. Wiem tylko że 34 konie i tyle. Oczywiście przyspieszenie i predkość się zmniejszą (i o to mi chodzi) a co ze spalaniem?? Jest takie samo czy mniejsze??

- Mord_89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości