Bandit - Inowrocław
• Strona 1 z 1
Bandit - Inowrocław
Witam.
panowie, co powiecie na to? Jest moze ktos z Inowroclawia i ogladal ten model? Zastanawiam sie, bo mam kawalek drogi i zeby na marne nie jezdzic.A koles cos go nie moze sprzedac, bo juz z 3 raz go wystawia. no i rok 2005 a przejechane tylko 3tys.
http://www.moto.allegro.pl/item37387854 ... _abs_.html
panowie, co powiecie na to? Jest moze ktos z Inowroclawia i ogladal ten model? Zastanawiam sie, bo mam kawalek drogi i zeby na marne nie jezdzic.A koles cos go nie moze sprzedac, bo juz z 3 raz go wystawia. no i rok 2005 a przejechane tylko 3tys.
http://www.moto.allegro.pl/item37387854 ... _abs_.html
- kris_m
- Świeżak
przecierz to nawet nie dodarty silnik.
zreszta co za idiota kupuje nowy motor po 3 tys km go sprzedaje? (chyba ze po dzwonie)
licznik krecony a ksiazka to pewnie PRINTED IN CHINA...
zreszta motor miał majstrowane przy lewym deklu- zobacz na srubki mocujace wszystkie jasne i 1 czarna
zreszta na przedniej oponie widac jakby zabkowanie? ciekawe od czego.
zauwaz ze pokazuje tylko lewa strone. tam gdzie foto ABS z prawej zdjecie po ucinane
zreszta co za idiota kupuje nowy motor po 3 tys km go sprzedaje? (chyba ze po dzwonie)
licznik krecony a ksiazka to pewnie PRINTED IN CHINA...
zreszta motor miał majstrowane przy lewym deklu- zobacz na srubki mocujace wszystkie jasne i 1 czarna
zreszta na przedniej oponie widac jakby zabkowanie? ciekawe od czego.
zauwaz ze pokazuje tylko lewa strone. tam gdzie foto ABS z prawej zdjecie po ucinane
- fandzoilisz
- Bywalec
bez przesady nei jest zly... ja tam mialem GSXF 2003 rok i miala 5 tys nakulane:) warto obejrzec!
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1