Napszykuat jak jade i naprzyk....
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Heh...to przypomina mi sie rozmowa z jednym 18 latkiem od razu sprzed 3 tygodni, im dluzej go sluchałem jego farmazonów to tym bardziej oczy wychodziły na wierzch.. Młodzieńcza fantazja..
herbatka umiesz jechać na motocyklu ? a powiedz jakiego najmocniejszego dosiadłeś ? i czy to czasem nie było w stylu "mistrz prostej". Bo wiesz...prosto to i starą moge wsadzić to pojedzie..

herbatka umiesz jechać na motocyklu ? a powiedz jakiego najmocniejszego dosiadłeś ? i czy to czasem nie było w stylu "mistrz prostej". Bo wiesz...prosto to i starą moge wsadzić to pojedzie..
Życie jest za krótkie żeby być małym.
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Sam wymieniłes najwazniejszy element - doswiadczenie. Ja jeżdze 2 latka na R6, a nie czułbym sie wsiadac na erłana i scigac z kimś, kto juz iles lat smiga swoja 600-tą i ma ją bardzo dobrze opanowaną. Jechac po prostej kazdy potrafi, ale nie mów ze po jeździe na twoim motorku, wsiądziesz na R1 i objedziesz icida czy to na torze, czy w ruchu miejskim, bo to porprostu nie mozliwe. To nie jest 50-tka na której odkrecasz manetke do konca i " ogień ". Przejeź sie na jakims sportowym sprzęcie, zobacz jak sie tym składa, hamuje i przede wszystkim jaką ma moc. 170 KM to jest od h.. i mozesz takim czyms grzac jak bedziesz miał 17lat ....doswiadczenia w jeździe.
-
Dominik_YZF - Bywalec
Dominik_YZF napisał(a):Sam wymieniłes najwazniejszy element - doswiadczenie. Ja jeżdze 2 latka na R6, a nie czułbym sie wsiadac na erłana i scigac z kimś, kto juz iles lat smiga swoja 600-tą i ma ją bardzo dobrze opanowaną. Jechac po prostej kazdy potrafi, ale nie mów ze po jeździe na twoim motorku, wsiądziesz na R1 i objedziesz icida czy to na torze, czy w ruchu miejskim, bo to porprostu nie mozliwe. To nie jest 50-tka na której odkrecasz manetke do konca i " ogień ". Przejeź sie na jakims sportowym sprzęcie, zobacz jak sie tym składa, hamuje i przede wszystkim jaką ma moc. 170 KM to jest od h.. i mozesz takim czyms grzac jak bedziesz miał 17lat ....doswiadczenia w jeździe.
święte słowa, nic dodać nic ujać..
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Mistrz prostej? Ooo widze dosiegla kolege propaganda i szum mediów. Najmocniejszego sprzeta jakiego dosiadlem hmm to bylo cbr 600 f3. Ja nie twierdze, ze potrafie jezdzic zawodowo motocyklem, co napisalem wczesniej. Powinienes przeczytac, jesli nie zrozumiales, to przeczytac drugi raz, to nic wstydliwego.
Ja to wszystko doskonale rozumiem, naprawde. I zgadzam sie z wszytkim w 100% Jezdzilem jak pisalem wyzej na 600ccm i wiem, ze to nie jest takie hop siup...
Dominik_YZF napisał(a):Sam wymieniłes najwazniejszy element - doswiadczenie. Ja jeżdze 2 latka na R6, a nie czułbym sie wsiadac na erłana i scigac z kimś, kto juz iles lat smiga swoja 600-tą i ma ją bardzo dobrze opanowaną. Jechac po prostej kazdy potrafi, ale nie mów ze po jeździe na twoim motorku, wsiądziesz na R1 i objedziesz icida czy to na torze, czy w ruchu miejskim, bo to porprostu nie mozliwe. To nie jest 50-tka na której odkrecasz manetke do konca i " ogień ". Przejeź sie na jakims sportowym sprzęcie, zobacz jak sie tym składa, hamuje i przede wszystkim jaką ma moc. 170 KM to jest od h.. i mozesz takim czyms grzac jak bedziesz miał 17lat ....doswiadczenia w jeździe.
Ja to wszystko doskonale rozumiem, naprawde. I zgadzam sie z wszytkim w 100% Jezdzilem jak pisalem wyzej na 600ccm i wiem, ze to nie jest takie hop siup...
Ostatnio edytowano 24/5/2008, 23:44 przez herbatka, łącznie edytowano 1 raz
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
herbatka napisał(a):Mistrz prostej? Ooo widze dosiegla kolege propaganda i szum mediów. Najmocniejszego sprzeta jakiego dosiadlem hmm to bylo cbr 600 f3. Ja nie twierdze, ze potrafie jezdzic zawodowo motocyklem, co napisalem wczesniej. Powinienes przeczytac, jesli nie zrozumiales, to przeczytac drugi raz, to nic wstydliwego.
posłuchaj..kolego..nasza rozmowa ma raczej charakter koleżeński nie traktuj tego jako ataku..
Po prostu chłopaki w twoim wieku przeceniaja siebie, jak już wspomniałem zdanie sobie wyrobiłem po tym jak posłuchałem grupy młodzieży...jeżdzącej 110 konnymi moto..I wyczynami ala rossi

yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
Wiem, ze chlopaki przeceniaja sami siebie. Ja naprawde nie mowie, ze JEZDZE PRO, bo na 600ccm to w zyciu przejechalem pare kilometrow. Co nie znaczy, ze wypieprze sie na pierwszym zakrecie, to chyba tyle. ( w tej wypowiedzi zostalo zawarte dosc wazne przeslanie, jesli go nie wychwyciles, przeczytaj jeszcze raz )
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
no to tak co do niektórych żal.pl
a co do tematu to staram się migać nawet samochodziarzom jak jadą wprost na suszarkę, ale tylko dlatego że ostatnio bardzo często to oni mi migają że ja jadę w stronę patrolu czekającego z suszarką, naprawdę pozytywna sprawa, jak kilku puszkarzy po kolei miga jadącemu moto, i po chwili człowiek dojeżdża do panów policjantów ukrytych gdzieś na skrzyżowaniu czy za przydrożnymi krzakami...
a co do tematu to staram się migać nawet samochodziarzom jak jadą wprost na suszarkę, ale tylko dlatego że ostatnio bardzo często to oni mi migają że ja jadę w stronę patrolu czekającego z suszarką, naprawdę pozytywna sprawa, jak kilku puszkarzy po kolei miga jadącemu moto, i po chwili człowiek dojeżdża do panów policjantów ukrytych gdzieś na skrzyżowaniu czy za przydrożnymi krzakami...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):no to tak co do niektórych żal.pl
Melvin ,robie to samo .Od jakiegos czasu coraz czesciej ostrzegaja mnie kierowcy puszek. Dla mnie to nie problem robic to samo, na pewno wielu z ostrzezonych przez nas przy okazji sie odwdzięczy
- torowiec
- Świeżak
herbatka napisał(a):Dominik_YZF napisał(a):herbatka, nie obraź sie, ale jestes jeszcze młodym jeźdźcem i raczej jeszcze długo zaden ze starych wyjadaczy nie zobaczy przed sobą twojej białej du_py.
Ps. Mawet jak bedziesz miał R1000000000000000
Pozdro
Nie obraze sie, mam 17 lat i wiem jak jechac na motocyklu. Wiec wymien mi wszystkie elementy, ktore zabronia mi wyprzedzic takiego ktory jezdzi 10 lat ? No niestety, takich elementow nie ma. Wiec moge smialo powiedziec, ze wystarczy mi motocykl? Jestem swiadom ze nie mam doswiadczenia ale jechac dam radeWiec dajcie mi erłana a wyprzedze wszytkich cwaniaczkow. I nie piszczie mi, ze po wyprzedzeniu, rozbije sie na 1-szym zakrecie
)
BAN k...a i kastracja ... + lobotomia a wszystko za kasę www.SaveTHEPeople.com
<b>a jak pokazywać że pyty sterczą ? </b>
palec w niebo jakbyś pokazywał że jest nad tobą.... i rysujesz na niebie koło kilka razy .... ( promień 10-20cm na wysokości kasku ...)
soory że pisze tak po amerykańsku - ale różni czytają a o zrozumienie tak trudno...... czyli kilka razy długimi - i kiedy nawiazujesz konakt wzrokowy paluszek i kręcimy kółeczka .. generalnie ostrzegam tylko tych, którzy mi na to wyglądają... - wyprzedzająca fajna fura etc ... albo widzę z daleka że koleś napiera...
same długie : mi ludzi mrugają bo mam 2 lampy osobno ( drogowe / długie ) i mi buce mrugają że mi jedno nie świeci - czasem nawet palcem pokazują... kultura w narodzie ...
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):nie obrażaj się herbatka ale temat taki sobie,myślę że gdybyś założył jakiś sensowny temat nie było by tych ripost.
Gesty na drodze to bezsensowny temat tak? Aha ok, te tematy typu "Ide przez pasy i gosc na motorze nazwal mnie pajacem" sa jak najbardziej na miejscu? W ktorych i tak kazdy odpisze to samo? To ja pozdrawiam i prosze zablokowanie tego tematu.
cezare napisał(a):herbatka napisał(a):Dominik_YZF napisał(a):herbatka, nie obraź sie, ale jestes jeszcze młodym jeźdźcem i raczej jeszcze długo zaden ze starych wyjadaczy nie zobaczy przed sobą twojej białej du_py.
Ps. Mawet jak bedziesz miał R1000000000000000
Pozdro
Nie obraze sie, mam 17 lat i wiem jak jechac na motocyklu. Wiec wymien mi wszystkie elementy, ktore zabronia mi wyprzedzic takiego ktory jezdzi 10 lat ? No niestety, takich elementow nie ma. Wiec moge smialo powiedziec, ze wystarczy mi motocykl? Jestem swiadom ze nie mam doswiadczenia ale jechac dam radeWiec dajcie mi erłana a wyprzedze wszytkich cwaniaczkow. I nie piszczie mi, ze po wyprzedzeniu, rozbije sie na 1-szym zakrecie
)
BAN k...a i kastracja ... + lobotomia a wszystko za kasę www.SaveTHEPeople.com
<b>a jak pokazywać że pyty sterczą ? </b>
palec w niebo jakbyś pokazywał że jest nad tobą.... i rysujesz na niebie koło kilka razy .... ( promień 10-20cm na wysokości kasku ...)
soory że pisze tak po amerykańsku - ale różni czytają a o zrozumienie tak trudno...... czyli kilka razy długimi - i kiedy nawiazujesz konakt wzrokowy paluszek i kręcimy kółeczka .. generalnie ostrzegam tylko tych, którzy mi na to wyglądają... - wyprzedzająca fajna fura etc ... albo widzę z daleka że koleś napiera...
same długie : mi ludzi mrugają bo mam 2 lampy osobno ( drogowe / długie ) i mi buce mrugają że mi jedno nie świeci - czasem nawet palcem pokazują... kultura w narodzie ...
Nie wiem, czy był sens męczyć się i pisać 30 zdan (powiedzmy, ze to zdania), w ktorych 2 ostatnie sa z sensem i nie sa nie na temat. Nie latwiej bylo napisac te ostatnie 3 linijki? To, ze temat jest glupi juz wszyscy wiedza, i instrukcje, jak wyzej "machaj paluszkiem" juz chyba nikogo nie rozsmieszyly.
CBR 600 F4i
-
herbatka - Świeżak
Ja widzialem na najbezpieczniejszej drodze w polsce - czyli Jelenia Gora - Wroclaw - Warszawa - costam dalej, krajowa 8 piekna akcje.
Mianowicie jakas grupka ludzikow pisala na slupie radaru - K* RADAR farba odblaskowa, taka jak kamizelki i pasy
wiec z daleka widziales juz radar a oczko i okolice byly dobrze zamalowywane
Wiec proponuje puszke spraya i ostrzegac.
I kazdy chyba wie ze 2 dzidy dlugimi to suszarka albo radar - jednakze na 8semce puszki radarow sa co kilka km/ a dziala tylko maly procent (inne sa puste) wiec nie mrygajcie na kazda z nich - chlopaki na CB mowia gdzie sa aktywne - i wtedy mozna (samochodem!) mrugnac. Pozatym jest duzo oznaczen ze jest radar - tak wiec na foto bym nie mrugal (po prostu zawsze zwalniam) albo profilaktycznie popsikal w oczko ;D
Mianowicie jakas grupka ludzikow pisala na slupie radaru - K* RADAR farba odblaskowa, taka jak kamizelki i pasy

I kazdy chyba wie ze 2 dzidy dlugimi to suszarka albo radar - jednakze na 8semce puszki radarow sa co kilka km/ a dziala tylko maly procent (inne sa puste) wiec nie mrygajcie na kazda z nich - chlopaki na CB mowia gdzie sa aktywne - i wtedy mozna (samochodem!) mrugnac. Pozatym jest duzo oznaczen ze jest radar - tak wiec na foto bym nie mrugal (po prostu zawsze zwalniam) albo profilaktycznie popsikal w oczko ;D
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
we wro tez, chlopaki wybitnie lubia sobie zaparkowac w okolicach autostrady (wylotka przez LG - pietrzykowice) kolo mureczku, otworzyc bagaznik i nawet go nie rozkladaja tylko z bagaznika robi fotki i sie zmywaja
niedawno na legnickiej tez wlasnie tak sie skampili na godzinke

niedawno na legnickiej tez wlasnie tak sie skampili na godzinke

(otwórz link)

-
witam
od siebie pare groszy co do wrocławia..
bardzo często na ulicy grota roweckiego jak się wyjeżdzą na Zórawinę, Biestrzyków, czasami przed działkami 300 metrów dalej, co jest ekstremalnie chamskie bo tam już jest dłuuga prosta i koniec miasta. Jak widać usilnie pracują nad łataniem dziur budżetowych
od siebie pare groszy co do wrocławia..
bardzo często na ulicy grota roweckiego jak się wyjeżdzą na Zórawinę, Biestrzyków, czasami przed działkami 300 metrów dalej, co jest ekstremalnie chamskie bo tam już jest dłuuga prosta i koniec miasta. Jak widać usilnie pracują nad łataniem dziur budżetowych
yamaha R6
yamaha R6
-
olo113 - VIP Ścigacz.pl
olo - sprawa wiesz jaka jest - u nas straz miejska ma prawo kampić z puchą, wiec sie kitraja po roznych zakamarkach - z puszka w samochodzie badz bagazniku , napstrykaja fotkow ile tam dysku twardego jest i spadaja. O wiele taniej wychodzi taka akcja niz stawianie oznakowanego fotoradaru o ktorym kazdy bedzie wiedzial
Sam radar takze jest ekstremalnie wrecz droga zabawka i musi sie zwrocic, zarobic na siebie i jeszcze polatac dziury - wiec rachunek ekonomiczny jest prosty.
Uwierz mi ze jakby dalo* sie z powietrza sprawdzac numery, to tylko by latal w te i na zad smiglowiec nad autostrada i kasowal
* - za realne pieniadze, w naszym kraju i realnym smiglowcem a nie MI-2
// CIEKAWOSTKA //
Czy wiecie ze naklejki na przednia szybe pojazdu pozwalaja bardzo szybko odczytac numery rejestracyjne ? Nie wiem czy to tylko dobra optyka czy naklejka ma hologram badz jest UV aktywna, jednakze przy ekstremalnie brudnych tablicach (wyjechalem z blota) lecac 8semka za obleśnicą (jakos 30-40km) jest piekna bramka z waga ultradzwiekowa a za nia ekran i Twoj numer to: .... jedziesz: ..... i opcjonalnie zwolnij
Zastanawiam sie co by bylo jakby na owiewce moto musiec miec taka naklejke

Sam radar takze jest ekstremalnie wrecz droga zabawka i musi sie zwrocic, zarobic na siebie i jeszcze polatac dziury - wiec rachunek ekonomiczny jest prosty.
Uwierz mi ze jakby dalo* sie z powietrza sprawdzac numery, to tylko by latal w te i na zad smiglowiec nad autostrada i kasowal

* - za realne pieniadze, w naszym kraju i realnym smiglowcem a nie MI-2

// CIEKAWOSTKA //
Czy wiecie ze naklejki na przednia szybe pojazdu pozwalaja bardzo szybko odczytac numery rejestracyjne ? Nie wiem czy to tylko dobra optyka czy naklejka ma hologram badz jest UV aktywna, jednakze przy ekstremalnie brudnych tablicach (wyjechalem z blota) lecac 8semka za obleśnicą (jakos 30-40km) jest piekna bramka z waga ultradzwiekowa a za nia ekran i Twoj numer to: .... jedziesz: ..... i opcjonalnie zwolnij

Zastanawiam sie co by bylo jakby na owiewce moto musiec miec taka naklejke

(otwórz link)

-
• Strona 2 z 2 • 1, 2