Zobacz wÄ…tek - Buse locarno
NAS Analytics TAG

Buse locarno

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Buse locarno

Postprzez mar111cin » 29/4/2008, 13:13

Czy ktoś na forum posiada takie spodnie ? albo chociaż jakiekolwiek spodnie z firmy Buse? jak to się sprawuje ? i jaką rozmiarówke ma Buse? (zawyżoną zaniżoną)

Ostatnio rozgladam sie za spodniami i ogladałem już kilka modeli (głównie retbike) i jakoś nie trafiły do mnie, te wyglądają ok.
Niestety wszystkie sklepy z akcesoriami w jakich byłem nie miały tej marki i wyglada na to że bym musiał zamówić przez allegro (za czym specjalnie nie przepadam)

i jak z ochraniaczami w takich spodniach buse? sÄ… twarde, miekkie, cienkie, grube?

http://moto.allegro.pl/item349700939_sp ... ale_l.html
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez kosta » 29/4/2008, 16:54

marce buse nic nie można zarzucić , mają pełną rozmiarówke , ochraniacze w zależności od modelu są miękkie lub twarde, spodnie są wykonane z dobrej jakości materiału na podwójnym szwie. takie spodnie powinny być na półce w firmie 3fun a jak nie ma na półce to napewno ci sprowadze jeśli są u importera buse :P
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 29/4/2008, 23:05

dzięki za próbe pomocy, ale jednak do warszawy mam troche daleko, najlepiej jakbym coś znalazł w poznaniu ewentualnie zielonej górze.

a o rozmiarówke chodziło mi o to jak wypadają na tle innych marek, czy ich rozmiary są zawyżone czy zaniżone.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez ciana » 2/5/2008, 09:12

Miałem do czynienia z tym sprzedawcą swego czasu i jest bez żadnych zastrzeżeń. Ogólnie polecam. Kupowałem u niego jeszcze jak się Modeką zajmował. Jakiś miesiąc temu spotkałem go przypadkiem i się zgadaliśmy, że brałem od niego ubrania. I jak zauważyłem sam jeździ w tym co sprzedaję czyli Buse, więc nie może być to złe. Zadzwoń do niego, a napewno się jakoś dogadacie :wink:
Pozdr
Zapach palonej gumy o poranku - BEZCENNE :D
ciana
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê