Trial
• Strona 1 z 1
Trial
Witam
Mam pytanie jeżeli chodzi o motory trialowe wiem że one nie sa wyżyłowane czy im tez trzeba robic takie remąty jak w wyczynowych crossach i czy wiek 16 lat to nie za puźno na trenowanie trialu mysle żeby trenowac i wystepowac w zawodach
Mam pytanie jeżeli chodzi o motory trialowe wiem że one nie sa wyżyłowane czy im tez trzeba robic takie remąty jak w wyczynowych crossach i czy wiek 16 lat to nie za puźno na trenowanie trialu mysle żeby trenowac i wystepowac w zawodach
-
woj2900 - Świeżak
Ja wiem jak kolega zaczynał.
Najpierw kupił rower traialowy żeby nauczyć się równowagi...
Potem kupił trialówkę Gas Gas 250 i zobaczył jak to jest wszystko trudne ...
To tylko wygląda na filmach tak łatwo a naprawde to jest prawie niemożliwe np. stanąć na tylnik kole i tak stać ...
Też ubzdurałem sobie trialówkę rok temu ale naszczęście w pore się opamiętałem ...
Najpierw kupił rower traialowy żeby nauczyć się równowagi...
Potem kupił trialówkę Gas Gas 250 i zobaczył jak to jest wszystko trudne ...
To tylko wygląda na filmach tak łatwo a naprawde to jest prawie niemożliwe np. stanąć na tylnik kole i tak stać ...
Też ubzdurałem sobie trialówkę rok temu ale naszczęście w pore się opamiętałem ...
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
spoko
tak wiem że to trudne ale ja jestem zawziety poza tym juz miałem rower trialowy i nieźle sobie radziłem na tylnik kole stałem prawie minute a jeździłem może 2 miesiące
chciałem sie dowiedziec czy motor trialowy trzeba tak remątowac jak wyczynowe crossy bo wiem że nie są tak wyżyłowane ale nie znam harakteru tych motorków prosze o porade
chciałem sie dowiedziec czy motor trialowy trzeba tak remątowac jak wyczynowe crossy bo wiem że nie są tak wyżyłowane ale nie znam harakteru tych motorków prosze o porade
-
woj2900 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość