kolejne pyt o okazję - GSXR 750 było: Ostatni raz ja :)
• Strona 1 z 1
kolejne pyt o okazję - GSXR 750 było: Ostatni raz ja :)

Nie krzycz
Trr
- NOY1234
- Świeżak
Chyba 139 tys - myslisz ze Niemcy po tych swoich autobanach nie jezdza ???
Jezdza i to duzo bo maja dluzszy sezon niz przecietnie w Polsce. 17 lat motocykl to wszystkiego mozna sie spodziewac, wez kogos ze soba kto sie zna, albo zainwestuj 150zl w przeglad w serwisie motocyklowym, taniej niz zakupic mine za 5 tys.
Sportowy motocykl w takim wieku bedzie ostro wyjezdzony, ale jesli ktos o niego dbal i na gumie nie jezdzil za duzo to jeszcze 100 tys przelata
Adam M.
Jezdza i to duzo bo maja dluzszy sezon niz przecietnie w Polsce. 17 lat motocykl to wszystkiego mozna sie spodziewac, wez kogos ze soba kto sie zna, albo zainwestuj 150zl w przeglad w serwisie motocyklowym, taniej niz zakupic mine za 5 tys.
Sportowy motocykl w takim wieku bedzie ostro wyjezdzony, ale jesli ktos o niego dbal i na gumie nie jezdzil za duzo to jeszcze 100 tys przelata

Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
Ja mam motor z 2001 roku czyli 10 lat młodszy i ma przejechane troche ponad 30 tys . Mysle że ten motor ma sporo wiekszy przebieg . Nie warto odrazu go skreślać . Chodz osobiście wychodze zawsze z zasady kupna czegoś mniejszego słabszego ale za to młodszego .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
- mariusz810
- Świeżak
Można podrobić . Jednak zawsze można jechac do serwisu gdzie motor byl serwisowany i zapytac w niemczech bardzo chetnie udzielaja takich informacji . Ja zawsze tak robie . Tak jak adam stawian ze ten motor ma 139 tys .
Ale musze przyznac ze to chyba jakas typowa cecha polakow zaniżanie tych przebiegow(pewnie wszedzie tak robią ale nie na taka skale) . Np w niemczech czesto spotykam motocykle co maja po 60 tys najechane i sa np z 2000 roku a takie turystyki jak bandit czy fazer to spokojnie z przebiegiem 100 tyś km można spotkać do sprzedarzy . Nie mówie tu juz o jakis starych motocyklach bmw ktore maja nawet 300 tys i ludzie kupuja .
A w polsce na allegro wszystkie maja okolo 20 tys .
Ale musze przyznac ze to chyba jakas typowa cecha polakow zaniżanie tych przebiegow(pewnie wszedzie tak robią ale nie na taka skale) . Np w niemczech czesto spotykam motocykle co maja po 60 tys najechane i sa np z 2000 roku a takie turystyki jak bandit czy fazer to spokojnie z przebiegiem 100 tyś km można spotkać do sprzedarzy . Nie mówie tu juz o jakis starych motocyklach bmw ktore maja nawet 300 tys i ludzie kupuja .
A w polsce na allegro wszystkie maja okolo 20 tys .
-
To że motocykl ma duży przebieg nie znaczy ze już długo nie pojeździ. Widziałem Kawasaki ZXR 750 z przebiegiem 162000 i śilnik chodził miodzio i jeździł tak samo wystarczy dbać i wymieniac częsci który się zużywają i wszystko bedzie OK!
- <borut>
- Bywalec
Tutaj prawie 200 tys rok 1985 i jaka cena
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
biorac pod uwage przebieg i rok motor wygląda całkiem niezle . Mysle że w polsce sporo ludzi jeżdzi motocyklami które maja w okolicach 100 tyś km najechane tylko ich włąściciele nie są tego świadomi .
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
biorac pod uwage przebieg i rok motor wygląda całkiem niezle . Mysle że w polsce sporo ludzi jeżdzi motocyklami które maja w okolicach 100 tyś km najechane tylko ich włąściciele nie są tego świadomi .
-
To oczywiste że tak bedzie . Jednak pewnie taki motocykl nie trafi do polski , a szkoda bo mimo że mam 23 lata i w głowie mi motocykle sportowe to taki klasyk bardzo mi sie podoba . Może kiedyś jako drugie moto kupie sobie takiego oldtimera .
-
dambandit napisał(a):To oczywiste że tak bedzie . Jednak pewnie taki motocykl nie trafi do polski , a szkoda bo mimo że mam 23 lata i w głowie mi motocykle sportowe to taki klasyk bardzo mi sie podoba . Może kiedyś jako drugie moto kupie sobie takiego oldtimera .
fakt do polski na pewno nie trafi, ponieważ polscy handlarze za dużo by na nim nie skubnęli...a tu tylko o kasę chodzi....

Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Motocykl z duszÄ…
Ja sie zakochałem w pewnej Hondzie CBX 750...
przebieg 130TyÅ›...
Motocykl piekny z 1986 roku. Dźwięk istna muzyka lakier orginał... po prostu jak z salonu... a Cena 6.500zł
Moje marzenie taki motocykl... Wiec jeżeli dusza i głos serca ci podpowiada tego GSXR'a to go weź idz za głosem serca

Ja sie zakochałem w pewnej Hondzie CBX 750...
przebieg 130TyÅ›...
Motocykl piekny z 1986 roku. Dźwięk istna muzyka lakier orginał... po prostu jak z salonu... a Cena 6.500zł
Moje marzenie taki motocykl... Wiec jeżeli dusza i głos serca ci podpowiada tego GSXR'a to go weź idz za głosem serca

- <borut>
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości