Hybryda
• Strona 1 z 1
Hybryda
Mam okazje kupić honde xl250 z silnikiem wsk 175 do wykończenia. koleś żeby móc jeździć obrócił koło bo w wsce łańcuch jest po drugiej stronie koles jeszcze żębatki nie założył ani łańcucha i mówi że mu sie nie chce czy takie coś ma prawo działąć
- Sebav
- Świeżak
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
ja tam wieze w wiejskich tunerów
a neonki też założył ?
(ps. a tak serio zeby juz sie do końca nie nabijać, to ma prawo działać, ale nie liczyłbym na dobre efekty działania. obrócił koło heh już widze jak zębatka z silnika bedzie pasowała do tej z koła
nie pomyślałeś nad tym że nie idzie tam założyć łańcucha bo spada, i dlatego gosc wciska kit że mu się nie chce? chce mu sie, tylko łańcuch szybko mu się kończy
)

(ps. a tak serio zeby juz sie do końca nie nabijać, to ma prawo działać, ale nie liczyłbym na dobre efekty działania. obrócił koło heh już widze jak zębatka z silnika bedzie pasowała do tej z koła

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
właśnie też sie nad tym zastanawiałem, jeszcze pojade do kolesia i spróbuje to tam u niego złożyć a jak sie nie zgoodzi to znaczy żę coś kreci, a na pewno nie bedzie zasłabe bo wcześniej jawką jeździiłeem a to bedzie prawie 4 razy wieksza pojemmnośc
- Sebav
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości