Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Majowy weekend Enduro na Podlasiu
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Majowy weekend Enduro na Podlasiu

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Majowy weekend Enduro na Podlasiu

Postprzez Åšcigacz » 21/4/2008, 11:44

Dyskusja na temat: Majowy weekend Enduro na Podlasiu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Majowy weekend Enduro na Podlasiu
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2008, 11:44

Dobrze rozumiem ze w tym wypadku zawodnicy moga startowac na ogumieniu cross?

btw. z enduro robia juz dluzsze cross country :( szkoda<br><hr>O_o
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/4/2008, 20:45

Komentatorzy napisał(a):Dobrze rozumiem ze w tym wypadku zawodnicy moga startowac na ogumieniu cross?

btw. z enduro robia juz dluzsze cross country :( szkoda<br><hr>O_o<br>
Myślę , że 80 km pętli + dwie próby po 5 km nijak się mają do dłuższego Cross Country . A możliwość startu na ogumieniu crossowym daje szansę tym wszystkim amatorom , którzy chcieliby wystartować w Enduro a ze względu na dosyć szczególne wymogi rajdów terenowych nigdy nie mogli tego zaznać . Nie wszyscy przyjacielu są w takim komfortowym położeniu że stać ich na zmianę opon w zależności od charakteru imprezy , to niby dlaczego mamy odmawiać im prawa startu . W Czechach w Enduro możesz wystartować bez problemu na każdym rodzaju ogumienia a frekfencja w tych rajdach sięga 300 osób. mam nadzieję , że spotkamy się w Siemiatyczach i będziemy mogli wymienić swoje opinie na żywo . Serdecznie zapraszam - Tomek W. ( kierownik zawodów ) <br><hr>Tomek NKM Siemiatycze
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Beavis » 21/4/2008, 21:03

Komentatorzy napisał(a):
Komentatorzy napisał(a):Dobrze rozumiem ze w tym wypadku zawodnicy moga startowac na ogumieniu cross?

Myślę , że 80 km pętli + dwie próby po 5 km nijak się mają do dłuższego Cross Country . A możliwość startu na ogumieniu crossowym daje szansę tym wszystkim amatorom , którzy chcieliby wystartować w Enduro a ze względu na dosyć szczególne wymogi rajdów terenowych nigdy nie mogli tego zaznać . Nie wszyscy przyjacielu są w takim komfortowym położeniu że stać ich na zmianę opon w zależności od charakteru imprezy , to niby dlaczego mamy odmawiać im prawa startu . W Czechach w Enduro możesz wystartować bez problemu na każdym rodzaju ogumienia a frekfencja w tych rajdach sięga 300 osób. mam nadzieję , że spotkamy się w Siemiatyczach i będziemy mogli wymienić swoje opinie na żywo . Serdecznie zapraszam - Tomek W. ( kierownik zawodów ) <br><hr>Tomek NKM Siemiatycze

Dokładnie. To rewelacyjny pomysł i myślę, że tylko i wyłącznie przyczyni się do rozwoju sportu. Miejmy nadzieję, że inni organizatorzy pójdą w Wasze ślady!
Beavis
Moderator

Postprzez Komentatorzy » 22/4/2008, 13:20

Komentatorzy napisał(a):Myślę , że 80 km pętli + dwie próby po 5 km nijak się mają do dłuższego Cross Country . A możliwość startu na ogumieniu crossowym daje szansę tym wszystkim amatorom , którzy chcieliby wystartować w Enduro a ze względu na dosyć szczególne wymogi rajdów terenowych nigdy nie mogli tego zaznać . Nie wszyscy przyjacielu są w takim komfortowym położeniu że stać ich na zmianę opon w zależności od charakteru imprezy , to niby dlaczego mamy odmawiać im prawa startu . W Czechach w Enduro możesz wystartować bez problemu na każdym rodzaju ogumienia a frekfencja w tych rajdach sięga 300 osób. mam nadzieję , że spotkamy się w Siemiatyczach i będziemy mogli wymienić swoje opinie na żywo . Serdecznie zapraszam - Tomek W. ( kierownik zawodów ) <br><hr>Tomek NKM Siemiatycze<br>
Zle sie zrozumielismy. Mam wielka nadzieje, ze juz w przyszlym roku komisja ( na Wasz wzor ) zmieni regulamin i dopusci aby mozna bylo jezdzic "crossem" lub chocby zrezygnowac z opon enduro - to juz 200zl taniej !!! Mozna za to kupic paliwo+nocleg+jedzenie itd I szczerze mowiac jezeli tak sie nie stanie to enduro pojdzie dla mnie w zapomnienie.
Ale nie jestem za tym, aby coraz to bardziej upraszczac trase i proby.<br><hr>O_o
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości

na górê