ZZ-R 1400
• Strona 1 z 1
ZZ-R 1400
co o nim sadzicie??? jak się sprawóje te 200 kucyków. gdzieś czytałem ze to moto lepsze od hayabusa i jedno z najszybszych produkowanych seryjnie moto. a może ktoś jeździł
:D. zapraszam do komentowania. 

PoZdRo.
-
Mrwito - Świeżak
jakie 200? katalogowo ma chyba 191KM a gdzieś było porównanie ZZR, Hayabusy i chyba BMW K1200 i wyszło, że ZZR ma tak naprawdę 181KM [mierzone na sprzęgle], hajka z katalogowego 175KM wycisnęła 170, a w BMW nie pamiętam ale tu była różnica prawie 20KM.
Przyspieszenia porównywalne ze wskazaniem na ZZR.
0-200 zzr o 0,3s przed hajÄ… i 0,6 przed BMW.
V-max - zegary więcej jak 299 w japoni nie pokarzą, a w BMW chyba nawet 250 [przynajmniej taką elektroniczną blokadę mają niemieckie samochody]
Przyspieszenia porównywalne ze wskazaniem na ZZR.
0-200 zzr o 0,3s przed hajÄ… i 0,6 przed BMW.
V-max - zegary więcej jak 299 w japoni nie pokarzą, a w BMW chyba nawet 250 [przynajmniej taką elektroniczną blokadę mają niemieckie samochody]

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
-
nygus7 - Świeżak
No tak, katalogowo ok 190KM ale to 200KM tyczy sie z uwzglednieniem dzialajacego ukladu dynamicznego doladowania.
A swoja droga ile w tym marketingu to sie juz chyba nie dowiemy
A swoja droga ile w tym marketingu to sie juz chyba nie dowiemy

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
Co sie tu klucic czy ma 190 czy 200 KM, na nasze drogi 120 kucow to i tak duzo...
VOLVO FH12 Globtrotter
-
misiek_zx6r1 - Świeżak
#misiek_zx6r# apsolutnie sie z tobą zgadzam ja mam coś ponad 80 kucyków i jak narazie w zupoełności mi to wystarcza...
ps. ale polska jest krajem gdzie najlepiej idą litrówki z 150 koniami w zwyż
pozdrawiam!!!
ps. ale polska jest krajem gdzie najlepiej idą litrówki z 150 koniami w zwyż

pozdrawiam!!!
- johny916
- Świeżak
kur*a ja bym takiej na swój moto nie wpuśćił!! Ale co ty chcesz od tej R1 przecierz jest ładna szybka i wogóle. Oczywiście niemam nic do normalnych użytkowników tego sprzętu bo i mi się te yamaszka podoba
i ten gixer chowa siÄ™ przy R1!!!!!

>Patol< 

-
HANS - VIP Åšcigacz.pl
W Świecie Motocykli jest opisana próba prędkości tego zz. Realny pomiar dal bodajże 295, 6 km/h czy cos w okolicach. W każdym razie blisko 300, ale poniżej, mimo, że licznik dawno się skończył na 299:). A przy okazji mierzyli też policyjną suszrką, ale ona pokazuje max 201 km/h 

- sim
- Świeżak
ludzie w różnych celach sie kupuje moto. jak dla mnie to mój mógłby nie miec tylnego siedzenia i podnużków... nie lubie jeździć z pasażerem a już napewno nie z jakąś głupią pyzdą co po pierwsze ściska ci brzuch drze sie i wychyla sie w drugą strone na zakretach...
ja tam kupiłem sobie moto dla siebie i nie mam zamiaru wozic żadnych "inteligentnych dziołch"
a i jeszcze jeśli chodzi o r1 to ja mam uraz bo w okolicy mam jednego co sobie kupił r1 i do tego dres adidasa i buciki pod kolor i odciecie na każdym skrzyżowaniu robi jak tylko jakąś "inteligentną dziołche" zobaczy
takie moje spostrzeżenia...
sorki jak kogoś obraziłem...
pozdrawiam!!!
ja tam kupiłem sobie moto dla siebie i nie mam zamiaru wozic żadnych "inteligentnych dziołch"
a i jeszcze jeśli chodzi o r1 to ja mam uraz bo w okolicy mam jednego co sobie kupił r1 i do tego dres adidasa i buciki pod kolor i odciecie na każdym skrzyżowaniu robi jak tylko jakąś "inteligentną dziołche" zobaczy

takie moje spostrzeżenia...
sorki jak kogoś obraziłem...
pozdrawiam!!!
SUZI GSX600F | sorki za błedy ortograficzne!!! | | jesli chcesz założyć temat tego typu: "jaki moto na początek" powstrzymaj sie!!!! | popatrz najpierw tu: | about628.html
- johny916
- Świeżak
No widzisz a ja lubie jeździć z moją ukochaną na tylnym siedzeniu. Zdecydowanie lepiej sie jedzie jak ktos z tylu Cie grzeje w plecy :] Poza tym nie wszystkie dziołhy są z jednej gliny, czyli te "inteligentne", więc nie generalizujmy.
-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
podzielam danie hefron. Osobiscie bardzo dobrze jeździ mi sie z moja Kobieta. i nic nie mam do takich co smigaja w czerwonych adidaskach pod kolor motoru 

-
sopel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości