Zobacz wÄ…tek - Filmy o quadach
NAS Analytics TAG

Filmy o quadach

Dla fanów czterokołowców
_________

Filmy o quadach

Postprzez kobijar » 24/8/2006, 18:30

Cze!!! :D
:idea: Szukam filmów z quadami :idea:
Interesują minie jakieś polskie klimaty, a zwłaszcza tematyka przeprawowa. Chociaż sportówki również, bo mój brachol ma chopla na punkcie prędkości :twisted: .
Z góry dzięki za jakiekolwiek info...
Pozdrawiam !
kobijar
Świeżak

Postprzez Szafa » 24/8/2006, 18:55

Tu masz:
http://www.scigacz.pl/Quady,Krokowa,,cz ... ,2149.html

Wypasiona relacja i fajne filmiki
Szafa
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Quadzik.pl » 24/8/2006, 19:21

Filmy do pobrania z internetu znajdziesz między innymi tu... (otwórz link)

Część filmów jest dostępnych również na DVD np.:
- Film z Quad GoldenCup 2006 - Krokowa (otwórz link) - tutaj na pewno nie zabraknie prędkości i rywalizacji quadów sportowych
- Film z imprezy przeprawowej quadów (otwórz link) - czyli I runda II amatroskiego Pucharu Polski w Przeprawowej Jeździe Quadami - Yamha Cup 2006 - Kalisz, gdzie błoto wylewa się aż z ekranu...
- Film: River Ride II (otwórz link)- czyli zmgania prawdziwych quadowych twardzieli i niesamowitego quadowego off-road’u. Takie rzeczy naprawdÄ™ dziejÄ… siÄ™ w Polsce...
www.quadzik.pl - wszystko o quadach
Quadzik.pl
Świeżak

Postprzez kobijar » 25/8/2006, 17:31

Dzięki za podpowiedzi .... :D

Oglądnąłem sobie ścigaczowe filmiki, kilka ściągnąłem. Rzeczywiście quady robią niezłą zadymę :twisted: .

A na Quadziku SZOK :shock: !!! Znalazłem tam kilka pełnometrażowych produkcji, naprawdę zajawki robią wrażenie, i zdjęć też jest dużo ...

Pogadałem z bracholem i zamówiliśmy dwa filmy z Golden Cup i z Kalisza... zobaczymy wkrótce czy warto było :?: . Oczywiście podzielę się wrażeniami :wink: .

Pozdrawiam !!!
kobijar
Świeżak

Powrót do Quady

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê