Filmy o quadach
• Strona 1 z 1
Filmy o quadach
Cze!!!
Szukam filmów z quadami
Interesują minie jakieś polskie klimaty, a zwłaszcza tematyka przeprawowa. Chociaż sportówki również, bo mój brachol ma chopla na punkcie prędkości
.
Z góry dzięki za jakiekolwiek info...
Pozdrawiam !

Interesują minie jakieś polskie klimaty, a zwłaszcza tematyka przeprawowa. Chociaż sportówki również, bo mój brachol ma chopla na punkcie prędkości

Z góry dzięki za jakiekolwiek info...
Pozdrawiam !
- kobijar
- Świeżak
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Filmy do pobrania z internetu znajdziesz między innymi tu... (otwórz link)
Część filmów jest dostępnych również na DVD np.:
- Film z Quad GoldenCup 2006 - Krokowa (otwórz link) - tutaj na pewno nie zabraknie prędkości i rywalizacji quadów sportowych
- Film z imprezy przeprawowej quadów (otwórz link) - czyli I runda II amatroskiego Pucharu Polski w Przeprawowej Jeździe Quadami - Yamha Cup 2006 - Kalisz, gdzie błoto wylewa się aż z ekranu...
- Film: River Ride II (otwórz link)- czyli zmgania prawdziwych quadowych twardzieli i niesamowitego quadowego off-road’u. Takie rzeczy naprawdÄ™ dziejÄ… siÄ™ w Polsce...
Część filmów jest dostępnych również na DVD np.:
- Film z Quad GoldenCup 2006 - Krokowa (otwórz link) - tutaj na pewno nie zabraknie prędkości i rywalizacji quadów sportowych
- Film z imprezy przeprawowej quadów (otwórz link) - czyli I runda II amatroskiego Pucharu Polski w Przeprawowej Jeździe Quadami - Yamha Cup 2006 - Kalisz, gdzie błoto wylewa się aż z ekranu...
- Film: River Ride II (otwórz link)- czyli zmgania prawdziwych quadowych twardzieli i niesamowitego quadowego off-road’u. Takie rzeczy naprawdÄ™ dziejÄ… siÄ™ w Polsce...
www.quadzik.pl - wszystko o quadach
- Quadzik.pl
- Świeżak
Dzięki za podpowiedzi ....
Oglądnąłem sobie ścigaczowe filmiki, kilka ściągnąłem. Rzeczywiście quady robią niezłą zadymę
.
A na Quadziku SZOK
!!! Znalazłem tam kilka pełnometrażowych produkcji, naprawdę zajawki robią wrażenie, i zdjęć też jest dużo ...
Pogadałem z bracholem i zamówiliśmy dwa filmy z Golden Cup i z Kalisza... zobaczymy wkrótce czy warto było
. Oczywiście podzielę się wrażeniami
.
Pozdrawiam !!!

Oglądnąłem sobie ścigaczowe filmiki, kilka ściągnąłem. Rzeczywiście quady robią niezłą zadymę

A na Quadziku SZOK

Pogadałem z bracholem i zamówiliśmy dwa filmy z Golden Cup i z Kalisza... zobaczymy wkrótce czy warto było

Pozdrawiam !!!
- kobijar
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość