mycie sprzeta
• Strona 1 z 1
mycie sprzeta
Hej jak wy myjecie swoje ublocone sprzety;p? pod waz i heja??
- hardzik
- Świeżak
Karcher+płyn do mycia naczyń
Niby karcherem sie nie powinno, ale po myciu smarowanko i silnik odpalam.

Niby karcherem sie nie powinno, ale po myciu smarowanko i silnik odpalam.

Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
tylko można zalać elektryke i wtedy ciepło ;> szczególnie jak spróbujesz odpalić zanim wyschną - zwarcie i w najlepszym wypadku bezpiecznik do wymiany - a jak będziesz miał mniej szczęścia to elektryka do naprawy.

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Po kablach nie leje. tylko błotniki na zewnatrz i spod spodu, tyl i przod zawiecha i silnik. reszta normalnie, bez cisnienia.
Husqvarna WR

motoktos napisał(a):Bez obaw możesz kupić takową Yamahę, właśnie dla początkujących jest ten sprzęt, dla początkujących jest on właśnie.
-
panzernacker - Bywalec
Po kablach nie leje. tylko błotniki na zewnatrz i spod spodu, tyl i przod zawiecha i silnik. reszta normalnie, bez cisnienia.
Husqvarna WR

-
panzernacker - Bywalec
w takich sprzetach jak crossowki raczej nie ma zbyt duzo kabli,takze problemu nie bedzie chyba ze ktos ma enduraka
chociaz kumpel zawsze myje myjka i nic mu sie nigdy nie stalo
chociaz kumpel zawsze myje myjka i nic mu sie nigdy nie stalo
KTM SX 125 | | http://www.bikepics.com/members/mrdamian/02125sx/ | 

-
mxDAmian - Świeżak
no myje się myjką ciśnieniową, ale nie że bezpośrednio na silnik... troche to by było śmieszne, bo jak się śmiga po rzekach, bagnach i nic to jak się troche myjką poleje to chyba nic się nie stanie. A na błotko i w dodatku zaschnięte to tylko myjka ciśnieniowa i jest GiT
Pozdr

Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
gÄ…bka+szampon samochodowy+szlauf= problem z odpalaniem przez 30 min ale potem wraca do normy
http://bikepics.com/members/SensitivE91/98xtz750/ | Yamaha XTZ 750
-
SensitivE91 - Świeżak
Witam, mam cbr f 4, i zastanawiam sie jak umyc niedostepne miejsca :/? macie na to jakis sposób?
jak myjecie swoje moto, macie jakies srodki czy szmatka zwykly plyn i jedziecie?
jak myjecie swoje moto, macie jakies srodki czy szmatka zwykly plyn i jedziecie?
Miec marzenia, doczekac ich spełnienia...
CBR f4 05r

CBR f4 05r

- OgorOgorek
- Świeżak
No chyba Ci sie trochę działy pomyliły. Z tego co wiem to CBR w teren sie nie nadaje
Zapytaj w dziale ,,motocykle".

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
A mozecie własnie doradzic jak umys enduro bez puzniejszych konsekwencji w elektryce ? Lepiej duze cisnienie czy lepiej wyszorowac gąbka i polac strumieniem wody z węża bez cisnienia ?
Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
powiem ci, że raz po tym jak umyłem Aprilie rx wężem, pojechałem odrazu do sklepu i jak wruciłem to się kapnełem, że kierunkowskazy (popsuł się przerywacz) i światła tylne niedziałają ...
Szczegulnie przerywacze są wrażliwe na wode i jak jeszcze masz zamątowany wyjściami do gury to wystarczy wjechać w pożądną kołuże żeby się popsuł. Wiem z doświadczenia, bo w mojim poprzednim moto 4 razy wymianiałem przerywacz.
wniosek : NIEodalaj po umuciu
Szczegulnie przerywacze są wrażliwe na wode i jak jeszcze masz zamątowany wyjściami do gury to wystarczy wjechać w pożądną kołuże żeby się popsuł. Wiem z doświadczenia, bo w mojim poprzednim moto 4 razy wymianiałem przerywacz.
wniosek : NIEodalaj po umuciu
sprzedam :
- Sony Ericson P99i (700pln)
- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)

- Sony Ericson P99i (700pln)

- Nowe sprzęgło do Aprili Rx 50 (90 zł)
-
bastus - Bywalec
Ja zarowno xt jak i africe myje karcherem i zbytni nie patrze gdzie leje. Jedyne co to uwazam zeby w africe po chlodnicy nie lac oraz na lozyska kola, zeby smaru nie wyplukac.Moto nie cukier, szczegolnie blotniaki 

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości