[AktualnoÅ›ci] GP Portugalii – wyÅ›cig MotoGP...
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] GP Portugalii – wyÅ›cig MotoGP...
Dyskusja na temat: GP Portugalii – wyÅ›cig MotoGP – relacja i wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP Portugalii – wyÅ›cig MotoGP – relacja i wyniki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP Portugalii – wyÅ›cig MotoGP – relacja i wyniki
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Kurcze szkoda ze Kawasaki tak cieniuje... Jestem wielkim fanem tej marki i od zawsze im kibicuje ale drażni mnie ze nie mogą dobra sobie porządnych kierowców z "wyższej półki". Gdy doszli do ładu z motocyklem po tragicznym sezonie pierwszego prototypu (biedny Gary McCoy:)), to już nigdy nie mieli nikogo na poziomie. Hoffman, Nakano, West, i niby dobry De Puniet który jak sie okazało był dobry ale w statystyce gleb:). Nie chce mi sie wierzyc ze to wszystko wina motocykla i teamu (w testach porównawczych prototypów w "motocyklu" wypadł nie gorzej niż reszta). Może kiedyś pomyślą i zgarną jakiś talent na miarę Rossiego czy innego Lorenzo z 250ccm. Bo Hopkins nie jest szczególnie wybitny... W SBK to już szkoda gadac....<br><hr>zx-rr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hopkins to kierowca z najwyższej póki, w końcu zajął 4 pozycję z poprzednim sezonie. West został wynagrodzony posadą za swoje wyniki w poprzednim sezonie, ale niestety póki co sobie nie radzi. Hopkins z kolei sezon rozpoczyna po poważnej kontuzji i bez odpowiedniej ilości testów przygotowawczych - musisz dać "Zielonym" trochę czasu.Komentatorzy napisał(a):Kurcze szkoda ze Kawasaki tak cieniuje... Jestem wielkim fanem tej marki i od zawsze im kibicuje ale drażni mnie ze nie mogą dobra sobie porządnych kierowców z "wyższej półki". Gdy doszli do ładu z motocyklem po tragicznym sezonie pierwszego prototypu (biedny Gary McCoy:)), to już nigdy nie mieli nikogo na poziomie. Hoffman, Nakano, West, i niby dobry De Puniet który jak sie okazało był dobry ale w statystyce gleb:). Nie chce mi sie wierzyc ze to wszystko wina motocykla i teamu (w testach porównawczych prototypów w "motocyklu" wypadł nie gorzej niż reszta). Może kiedyś pomyślą i zgarną jakiś talent na miarę Rossiego czy innego Lorenzo z 250ccm. Bo Hopkins nie jest szczególnie wybitny... W SBK to już szkoda gadac....<br><hr>zx-rr<br>
Kto wie, nie od dzisiaj mówi się, że Kawasaki złożyło Rossiemu ofertę i jeśli rozstanie się z Yamahą, to być może dołączy właśnie do "Hoppera" w sezonie 2009. Pozdro!<br><hr>Mick
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmm... Kurcze Masz racje. Poczekamy w końcu to początek sezonu( ale dePuniet to chyba znów poprowadzi w klasyfikacji generalnej figur:)) Pozdro !<br><hr>zx-rrKomentatorzy napisał(a):Kurcze szkoda ze Kawasaki tak cieniuje... Jestem wielkim fanem tej marki i od zawsze im kibicuje ale drażni mnie ze nie mogą dobra sobie porządnych kierowców z "wyższej półki". Gdy doszli do ładu z motocyklem po tragicznym sezonie pierwszego prototypu (biedny Gary McCoy:)), to już nigdy nie mieli nikogo na poziomie. Hoffman, Nakano, West, i niby dobry De Puniet który jak sie okazało był dobry ale w statystyce gleb:). Nie chce mi sie wierzyc ze to wszystko wina motocykla i teamu (w testach porównawczych prototypów w "motocyklu" wypadł nie gorzej niż reszta). Może kiedyś pomyślą i zgarną jakiś talent na miarę Rossiego czy innego Lorenzo z 250ccm. Bo Hopkins nie jest szczególnie wybitny... W SBK to już szkoda gadac....<br><hr>zx-rr<br>Komentatorzy napisał(a):Hopkins to kierowca z najwyższej póki, w końcu zajął 4 pozycję z poprzednim sezonie. West został wynagrodzony posadą za swoje wyniki w poprzednim sezonie, ale niestety póki co sobie nie radzi. Hopkins z kolei sezon rozpoczyna po poważnej kontuzji i bez odpowiedniej ilości testów przygotowawczych - musisz dać "Zielonym" trochę czasu.
Kto wie, nie od dzisiaj mówi się, że Kawasaki złożyło Rossiemu ofertę i jeśli rozstanie się z Yamahą, to być może dołączy właśnie do "Hoppera" w sezonie 2009. Pozdro!<br><hr>Mick<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości