Pierwszy moto
• Strona 1 z 1
Pierwszy moto
Siemka, wiem ze niektorych krew zalewa jak widzą ten temat ale spoko....:/ W tym problem ze mam 16(za niedlugo 17 lat) i chce sobie kupic jakies moto. Najlepiej by bylo 80 zar na 50. Mam tak 2500zł na motorek. Duzo osob poleca Yamahe dt80 ale w tej cenie ciezko jest kupic w dobrym stanie zar. na motorower:/ Poza tym mam do wyboru Suzuki rg 80 (mozecie cos napisac na temat tego motorku?) Ewentualnie rozgladam sie jeszcze za Honda mbx80 albo nsr 50 (ta starsza wersja 85r. bodajze) Prosze poradźcie coś !!!
Aha zapomniałem że jest jeszcze jeden motorek Rieju rs1 49ccm. pozdro
Aha zapomniałem że jest jeszcze jeden motorek Rieju rs1 49ccm. pozdro
- Grzesiuk16
- Świeżak
człowieku o tych motorowerach co napisałes sa juz załozone tematy na tym forum. Wiesz co podpowiem ci jak to zrobic- masz taka opcje "SZUKAJ" kliknij na nia i tam wpisz co konkretnie cie interesuje a napewno znajdziesz. I nie zakładaj kolejnego nowego tematu.
GPZ 500
-
Arai - Świeżak
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=628 (otwórz link)
Tutaj kieruj tego typu pytania... Lepiej najpierw poczytać trochę, a dopiero później pytać...
Tutaj kieruj tego typu pytania... Lepiej najpierw poczytać trochę, a dopiero później pytać...
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
Tak ale jakbyś przeczytał mojego posta dokladnie to nie mam prawo jazdy A1 i nie szukam jakiegos motocykla o pojemnosci 600 itd tylko jakiegos motoroweru do 2500zł !!!!!!!!! A ten link by był dobry jak bym mial 18 lat, prawko na motor i 10 tys w kieszeni:/
- Grzesiuk16
- Świeżak
Kupujesz pierwsze moto - pytasz tam, gdzie powinno się pytać o pierwsze moto, czyli tam, gdzie kieruje Cię link przeze mnie podany, a nie zaśmiecasz forum kolejnym tego typu topiciem. Nie wydaje mi się, żeby dotyczył on jedynie motocykli o dużych pojemnościach i niebanalnych cenach.
Naprawdę wystarczy odrobinę poczytać, żeby wiedzieć, gdzie, i o co, pytać.
Pozdrawiam.
Naprawdę wystarczy odrobinę poczytać, żeby wiedzieć, gdzie, i o co, pytać.
Pozdrawiam.
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Åšcigacz.pl
takie sie powoli zaczyna robic to forum... pare osób tutaj przyszlo i zaczynaja cwaniakować, praktycznie nic nowego do tematu nie wnoszac, jak nie wiecie nic o tych motorach to po co wsadzac swoje 3 grosze?
wiem ze bylo juz duzo tematów o tych motorkach, ale co z tego jak wszedzie najczesciej padaly wlasnie takie odpowiedzi, uzyje szukaj zeby sobie poczytac wlasnie takie przekomarzania. Jakby pozbierac te wszystkie tematy to by sie mozna bylo guzik z nich dowiedziec, bo ciagle tylko ze to juz bylo. (no ewentualnie o dziwo beda wciskac 125 albo 600 dla goscia który nie ma prawka i który mówi ze chce 50siatke)
jak padaja takie odpowiedzi to sie nie dziwie ze sie ciagle te tematy powtarzaja!!!
wiem ze bylo juz duzo tematów o tych motorkach, ale co z tego jak wszedzie najczesciej padaly wlasnie takie odpowiedzi, uzyje szukaj zeby sobie poczytac wlasnie takie przekomarzania. Jakby pozbierac te wszystkie tematy to by sie mozna bylo guzik z nich dowiedziec, bo ciagle tylko ze to juz bylo. (no ewentualnie o dziwo beda wciskac 125 albo 600 dla goscia który nie ma prawka i który mówi ze chce 50siatke)
jak padaja takie odpowiedzi to sie nie dziwie ze sie ciagle te tematy powtarzaja!!!
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dzieki ze chociaz jeden zczaił o co chodzi w tym moim skomplikowanym zapytaniu:/
Dobra mozna usunÄ…c ten temat bo raczej sie tu nie dowiem tego co chce....pozdro

- Grzesiuk16
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości