Bandit
• Strona 1 z 1
Bandit
Witam. Przymierzam się do zakupu swojego pierwszego motoru. Nie mam doświadczenia w prowadzeniu jednośladów poza zdanym prawem jazdy kat. A no i szaleństwem na motorowerach, które ciężko porównać do jazdy motorem. Wpadł mi w oko Suzuki Bandit 600N. Co myślicie na temat tego wyboru. Jaką minimalną ilość kasy musiałbym wydać na kupno tego motoru? Na co zwracać uwagę przy kupnie? Pozdrawiam
- BREAK26
- Świeżak
ja mam Bandita 600N z 99r i jak chcesz to moge oddac go za 9500zl
ogolnie musisz patrzec na to czy przednie zawieszenie nie jest wybite, czy ono nmie stuka na nierownosciach. Kazde zawiesznie przednie w Bandicie siada po 15 - 20 tys. km, nastepnie trzeba zwrocic wage na glowke ramy, ogolnie czy rama nie jest popekana, ogolnie to Bandit na zimnym silniku pracuje tak jakby cos bylo urwane w srodku, po rozgrzaniu pracuje glosno bo to olejak ale nie ma sie czym przejmowac, ogolnie te silniki sa bardzo wytzrymale tylko treba dbac o regolacje co 6000km i lac olej 15W50 Motula i to tyle, aha no i tego oleju 4L a nie 3300ml

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości