YZF 125 czy RM 125 czy SX 125 czy CR 125
• Strona 1 z 1
YZF 125 czy RM 125 czy SX 125 czy CR 125
siema ! prosze o pomoc który z tych trzech motocykli jest najlepszy według was ? zamierzam kupic motocykl ale własnie nie wiem który wybrać ! Obecnie mam Honde CR-M 125
- kaktus8888
- Świeżak
ja będę miała KTM 125 SX.
A wybór należy do Ciebie...ale wygląd crossika to nie wszystko.
A wybór należy do Ciebie...ale wygląd crossika to nie wszystko.
narazie bez moto... ;(
będzie jakaś 80tka lub Dirt Bike 200 ccm =D
- SabinkaKTM
- Świeżak
Wydaje mi się że nie ma jakiejś reguły która z marek jest lepsza... Głównym punktem jest stan motocykla którego chcemy kupić... Także CR czy YZ to mało ważne... Stan ma być dobry....
PS: W Polsce większość zafascynowana jest marką KTM... Ale czy jest ona taka wspaniała... ? Czemu w USA Pastrana czy Adams nie jeżdżą na KTM'ach... :]
PS: W Polsce większość zafascynowana jest marką KTM... Ale czy jest ona taka wspaniała... ? Czemu w USA Pastrana czy Adams nie jeżdżą na KTM'ach... :]
- lukas545
- Świeżak
Jeśli chodzi o to dlaczego w stanach nie jeżdżą na KTM'ach podejrzewam jest sprawą prostą. Przedewszytkim chodzi o sponsoring. KTM poprostu mniej angażuje się w sporty motorowe w Stanach. Owszem są zawodnicy jeżdżący na KTM'ach, między innymi w amerykańskim supercrossie Martin Davalos i Ryan Sipes ścigający się na 250-tkach, jak i Nicholas Wey na 450-ce. To jeśli chodzi o tych znanych. Obecnie KTM inwestuje w młodych zawodników amerykańskich i podejrzewam, że już wkrótce o nich usłyszymy.
Chciałbym rozwiać też spekulacje dotyczące motocykli zawodników. One z normalnych motocykli z reguły mają tylko ramę... silnik, zawieszenie, koła i piasty, wszystko to jest na wstępie wymieniane jeżeli motocykl ma startować w zawodach. Cena dostępnego dla zwykłych zjadaczy chleba takiego SXS-F'a w wersji Factory oscyluje w granicach 60 tyś. zł i to właśnie jemu jest bliżej do tych z Mistrzostw Świata niż seryjmnym maszynom.
Chciałbym rozwiać też spekulacje dotyczące motocykli zawodników. One z normalnych motocykli z reguły mają tylko ramę... silnik, zawieszenie, koła i piasty, wszystko to jest na wstępie wymieniane jeżeli motocykl ma startować w zawodach. Cena dostępnego dla zwykłych zjadaczy chleba takiego SXS-F'a w wersji Factory oscyluje w granicach 60 tyś. zł i to właśnie jemu jest bliżej do tych z Mistrzostw Świata niż seryjmnym maszynom.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
w dużej mierze to zależy od umiejętności zawodnika, maszyna to nie wszystko

narazie bez moto... ;(
- SabinkaKTM
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości