Zobacz wątek - nieszczelny prawy dekiel i dziwna część do Suzuki GSX600F
NAS Analytics TAG

nieszczelny prawy dekiel i dziwna część do Suzuki GSX600F

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

nieszczelny prawy dekiel i dziwna część do Suzuki GSX600F

Postprzez maÅ‚y » 20/8/2006, 16:15

Obrazek
Obrazek

Poniżej zamieściłem fotke pewnej cześci która została ułamana w trakcie transportu motocykla, na drugiej fotce podobno jest to miejsce w ktorym jest ta śrubka - nakrętka....

Cala sprawa dotyczy Suzuki GSX600F 95r.

Czy jest ktoś w stanie pomóc mi i określić co to za część i jak ją montować ? Bo jest ze sprężynką i nie bardzo wiem jak ona wcześniej była zamontowana, a tak pozatym czy to poważna sprawa ?

Podczas jazdy z miejsca które zakreśliłem nie wycieka olej, jednak gdy tylko się zatrzymam i zostawie go na chwile robi się mała plama oleju...nie wycieka go duzo, ale za to na każdym postoju :/

Macie moze namiary gdzie mogę taką cześć dokupić ?

ProszÄ™ o pomoc, PZDR !

PS Dekiel znajduję się zaraz obok większego dekla z kontrolką oleju.
mały
Świeżak

Postprzez Bunny » 20/8/2006, 18:11

nie jestem pewien, ale to chyba spust oleju. odkręć korek do nalewania oleju, i podstaw słoik, jak olej będzie szybku sciekał to znaczy, że się nie pomyliłem.
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez maÅ‚y » 21/8/2006, 14:34

Nic z tego :/

Jeśli motor postoi ok 20 min. olej już nie kapie, odkecam korek, dolewam olej - jest w porządku.
Wsiadam na motocykl, jadÄ™ przed siebie po czym zatrzymujÄ™ siÄ™ i widzÄ™ pod spodem krople oleju....po 2-5 minutach olej nie kapie.
mały
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê