nieszczelny prawy dekiel i dziwna część do Suzuki GSX600F
• Strona 1 z 1
nieszczelny prawy dekiel i dziwna część do Suzuki GSX600F

Poniżej zamieściłem fotke pewnej cześci która została ułamana w trakcie transportu motocykla, na drugiej fotce podobno jest to miejsce w ktorym jest ta śrubka - nakrętka....
Cala sprawa dotyczy Suzuki GSX600F 95r.
Czy jest ktoś w stanie pomóc mi i określić co to za część i jak ją montować ? Bo jest ze sprężynką i nie bardzo wiem jak ona wcześniej była zamontowana, a tak pozatym czy to poważna sprawa ?
Podczas jazdy z miejsca które zakreśliłem nie wycieka olej, jednak gdy tylko się zatrzymam i zostawie go na chwile robi się mała plama oleju...nie wycieka go duzo, ale za to na każdym postoju :/
Macie moze namiary gdzie mogę taką cześć dokupić ?
ProszÄ™ o pomoc, PZDR !
PS Dekiel znajduję się zaraz obok większego dekla z kontrolką oleju.
- mały
- Świeżak
Nic z tego :/
Jeśli motor postoi ok 20 min. olej już nie kapie, odkecam korek, dolewam olej - jest w porządku.
Wsiadam na motocykl, jadÄ™ przed siebie po czym zatrzymujÄ™ siÄ™ i widzÄ™ pod spodem krople oleju....po 2-5 minutach olej nie kapie.
Jeśli motor postoi ok 20 min. olej już nie kapie, odkecam korek, dolewam olej - jest w porządku.
Wsiadam na motocykl, jadÄ™ przed siebie po czym zatrzymujÄ™ siÄ™ i widzÄ™ pod spodem krople oleju....po 2-5 minutach olej nie kapie.
- mały
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości