Kryminalny Raport
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
melvin napisał(a):niestety szpicer ale z imobiliserem będziesz miał chyba największy problem, jeśli aut go nie posiada to łamak albo jakiś dobry zestaw wytrychów i w drogę... łamak jest chyba najprostszym i najskuteczniejszym wynalazkiem, ale uszkadza zamki... ja wiem jak otworzyć drzwi mieszkania bez klucza, za pomocą śrubokręta i takiego zręcznego narzędzia które fachowo nie wiem jak się nazywa a jak bym wiedział to i tak bym nie powiedział, tajemnica zawodowa to otwieranie drzwi...
cytuję sam siebie żeby zauważyć że w powyższym poście nie mówię iż jestem złodziejem, kiedyś firma ojca zajmowała się wymianą i serwisem drzwi i okien więc trochę z nimi pracowałem i czegoś tam się nauczyłem.
a w/w sztuczki używaliśmy do otwierania zatrzaśniętych drzwi wejściowych...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Masz Melvin na myśli bump key? Cóż, w Polszce większość zamków jest tak wyrobiona że nic nie zdziałasz :]] I tak to prymitywne rozwiązania, koniec końców, okazują się najlepsze :]]
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
nie, nie o tym mówiłem... jeśli chodzi o nasz sposób to on działa bo otwierałem tak kilka razy drzwi, np. jak wymontowywałem ze starych (zamkniętych w futrynie) w których nie było klucza wszystko co metalowe ew. nadające się do ponownego użytku... żeby się długo nie męczyć z rozwalaniem robiłem to tym sposobem i w dosłownie chwilę drzwi były otwarte...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
To mógł być senek bo jakiś nerwowy sie zrobił, poza tym ma rometa, a do rometa różne części pasująmelvin napisał(a):prędzej potrzebował plastiku na przetop, żeby sobie ubytki powstałe w wyniku drgań po przejechaniu 1000km w chińskim skuterku wypełnić...

-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4