łańcuch w varadero
• Strona 1 z 1
łańcuch w varadero
witam.mam pewien problem, chodzi o naciagniecie lancucha.nie wiem czy zbyt mocne naciagniecie nie uszkodzi go, gdyz przy zginaniu tylniego amora, lancuch rowniez pracuje.i teraz pytanie, jak mocno moge go naciagnac?
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
hmm no suwmiarką to tego nie będziesz mierzyc ale tak mniej wiecej na oko łańcuch nie może byc tak naprezony ze az jak poruszasz kolem ciezko sie kreci, ociera o gumy musi byc lekki zwisek musi byc luuz
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
to akurat wiem, tylko nie chce zeby byl zbyt luzny.zreszta chyba zostawie tak jak jest(moze z 30mm).hmm no suwmiarką to tego nie będziesz mierzyc ale tak mniej wiecej na oko łańcuch nie może byc tak naprezony ze az jak poruszasz kolem ciezko sie kreci, ociera o gumy musi byc lekki zwisek musi byc luuz
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
no to wiesz widzisz mniej wiecej czy jest luźny czy njiee nie może byc opiety musi miec maly luz musi byc jak go reko pomacasz zeby byl mięciutki ^_^ a nie sztywny ^_^
bez skojarzen hahaah ale wyszło
bez skojarzen hahaah ale wyszło

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
dobra, chcialem sie upewnic czy nie ma w nim jakiegos "myku".
-
bolokolo - Bywalec
pierwszy raz mam pod opieka enduro, wiec jakies pytania moga sie pojawic 

-
bolokolo - Bywalec
ale nie mozesz oczywiscie za slabo naciagnac bo wtedy beda sie niszczyc wszystkie zeby bo bedzie przeskakiwac,a za mocno to naprezone to bedize wszystko,jak naciagniesz lancuch to powinien byc lekko zwisajacy..
Gilera Nexus 125 + Cylinder 210cc malossi + modul CDI digitronic malossi + multivar 2000 malossi + sprzeglo delta malossi = nie doscigniona 125 skut ;]
[: Jedyna taka :]
[: Jedyna taka :]
-
mastero33 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości