Co sądzicie o tym bladym?? czy sie opłaca
• Strona 1 z 1
Co sądzicie o tym bladym?? czy sie opłaca
Witam. Piszę ponieważ chciałbym usłyszeć Wasze opinie na temat tego motocykla czy sie opłaca itd.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M254048
Troche daleko mam do Krakowa żeby podskoczyć i obejrzeć go
dlatego pisze, bo może Wy bedziecie coś wiedzieć czy nie był bity, katowany itd. Jakby był ktoś z Krakowa i mogłby go obejrzeć czy jest w porządku był bym bardzo wdzięczny
Bo mi sie wydaje że jest to dobra oferta i warto było by ją rozpatrzyć. Z góry dzięki za odpiwiedzi. pozdro
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M254048
Troche daleko mam do Krakowa żeby podskoczyć i obejrzeć go

- moto300
- Świeżak
Opis fajny, ale zawsze jest to ale
.
Zadzwoń najpierw i wypytaj o wszystko i słuchaj czy gość nie gubi się w zeznaniach.
Zapytaj, na co mu zapasowy reflektor. czy to jest oryginalne malowanie, czy moto jest bezwypadkowe, dlaczego sfotografował go ze wszystkich stron oprócz lewej i gdzie ma prawy ciężarek kierownicy, gdzie skrzywił prawą podnóżke kierowcy, dlaczeko uważa krzywą podnóżkę i łyse opony za stan idealny ?

Zadzwoń najpierw i wypytaj o wszystko i słuchaj czy gość nie gubi się w zeznaniach.
Zapytaj, na co mu zapasowy reflektor. czy to jest oryginalne malowanie, czy moto jest bezwypadkowe, dlaczego sfotografował go ze wszystkich stron oprócz lewej i gdzie ma prawy ciężarek kierownicy, gdzie skrzywił prawą podnóżke kierowcy, dlaczeko uważa krzywą podnóżkę i łyse opony za stan idealny ?

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
cichy jestem pod wrazeniem twojej wypowiedzi ja niewidze tych rzeczy co wymieniles a wracjac do tematu to najlepiej tam zajechac patrzec ziomkowi w twarz i probowac wyczuc kiedy cos sciemnia
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
możesz jeszcze zapytać co się stało z kierunkowskazami przednimi (w stanie idealnym powinny występować) i dlaczego tablica rejestracyjna znajduje się w miejscu gdzie powinno byś światło. A tak ogólnie to w oryginalnym lakierze pozostał tylko tył motocykla i zbiornik. Zajrzyj sobie np. na bikepics.com poprzeglądaj zdjęcia cebry z tego rocznika i zobaczysz jakie powinno być oryginalne malowanie.
Dostrzegam jeszcze brak gumek między zbiornikiem a ramą.
Pozdro
Dostrzegam jeszcze brak gumek między zbiornikiem a ramą.
Pozdro
-
Krzycho-cbr - Świeżak
To że miał glebe na prawą strone to jest raczej pewne, bo przyjzałęm sie bardziej i wydać że prawą lampe ma nową, klamka hamulca jest wygięta,zmieniona kolorystyka, tłumik raczej ma sam wymieniony a kolektory zostały te same bo nie uległy uszkodzeniu. Ale to tak kosmetyczne rzeczy to są mniej ważne. Najważniejsze jest to żeby silnik ładnie pracował i żeby nie był krzywy(myśle że lagi przy tej wywrotce nie uległy uszkodzeniu, przynajmniej tak mi sie wydaje
) 8 tys zł to nie jest duża cena i można mu wybaczyć małe niedociągnięcia.
Silver czyzbyś chciał zaproponować pomoc
??
thx za odpisy

Silver czyzbyś chciał zaproponować pomoc

thx za odpisy
- moto300
- Świeżak
ja to bym sie jeszcze na waszym miejscu zapytal jak tam zebatki:D nie umiecie czytac przeciez napisal ze stan git i ze jest przygotowany do sezonu. ale ja zapytal bym sie o lewa strone czemu zdjeciea nie ma,albo mam lepszy pomysl zadzwon do kolesia i kaz mu zrobic kilka zdjatek w innych pozach i zobaczysz ja dokladej wyglada. motorek super cenna hmmmm wydaje mi sie ze oki.pozdro
- xj600
- Świeżak
No cóż, jest to motocykl sportowy, więc turyści, raczej takich nie kupują
Ma 12lat trudno będzie znaleźć taką sztukę bez większych lub mniejszych przygód. Najważniejsze zawieszenie, rama i silnik.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości