kask marushin
• Strona 1 z 1
kask marushin
Witam,
Czy ktoś z zebranych mógłby mi powiedzieć, dlaczego ten kask jest taki tani?
Myślicie że to jakaś podróbka?
z tego co się orientowałem, to kaski marushin są w granicach 750 zl.
wklejam linka
http://allegro.pl/item312439770_marushi ... _xxl_.html
Dzięki
Czy ktoś z zebranych mógłby mi powiedzieć, dlaczego ten kask jest taki tani?
Myślicie że to jakaś podróbka?
z tego co się orientowałem, to kaski marushin są w granicach 750 zl.
wklejam linka
http://allegro.pl/item312439770_marushi ... _xxl_.html
Dzięki
- Wasyl
- Świeżak
istnieją wyprzedaże, a w marushinie chyba liczy się rok modelowy kasku. jak wchodzi nowszy to można wychaczyć sporo taniej. takie wnioski wysnuwam z zakupu 2 marushinów w Yamaha Orang w Łomiankach. naprawdę duże upusty...
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Hmm, byłem w sklepie z czesciami do motorkow ..
i koleś zapytał mnie dlaczego chce kupić marushina, twierdzi że to firma już odchodząca do lamusa. I ciężko podobno z częściami?
Czy koleś ma racje? Czy to taki chwyt reklamoway, bo miał same kaski AGV
Ktoś się orientuje?:)
i koleś zapytał mnie dlaczego chce kupić marushina, twierdzi że to firma już odchodząca do lamusa. I ciężko podobno z częściami?
Czy koleś ma racje? Czy to taki chwyt reklamoway, bo miał same kaski AGV

Ktoś się orientuje?:)
- Wasyl
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
napewno się ułoży. a czy go rozbijesz to już zależy od twojej fantazji. dobrym testem na sprawdzenie, czy kask nie jest za mały, jest założenie go na głowę w domu i posiedzenie w nim tak ok 15-20min. jeśli w tym czasie nie ujawni się jakiś pkt. w którym boli głowa od nacisku (taki pulsujący ból) kask jest dobry.
co do szybek to nie wiem, pewnie znajdziesz je w necie... a co do wyściółki to nie radzę go rozkładać bo już go potem nie złożysz jak należy. to nie jest shoi i jakoś wykonania jest jaka jest... ja rozłożyłem i potem byłem zły.
co do szybek to nie wiem, pewnie znajdziesz je w necie... a co do wyściółki to nie radzę go rozkładać bo już go potem nie złożysz jak należy. to nie jest shoi i jakoś wykonania jest jaka jest... ja rozłożyłem i potem byłem zły.
-
SQ - Mieszkaniec forum
Czyli nie warto go rozkładać aby wyprać? Trochę mnie ta opinia zmartwiła bo chce kupić ten model:
http://www.allegro.pl/item331603576_mar ... l_xxl.html
A swoją drogą, może ktoś wie czy w jakimś sklepie w Krakowie, bądź Częstochowie można obejrzeć te kaski na żywo?
http://www.allegro.pl/item331603576_mar ... l_xxl.html
A swoją drogą, może ktoś wie czy w jakimś sklepie w Krakowie, bądź Częstochowie można obejrzeć te kaski na żywo?
-
oscypek - Świeżak
gdzie je można obejrzeć w tych okolicach to nie pomogę. co do prania. można przecież to zrobić nie wyjmując wyściółki. nie wszystkie kaski mają ją wyjmowaną. natomiast w marushinie jest możliwość jej wyjęcia, ale ja nie potrafiłem wsadzić jej na miejsce tak jak było na początku. sprawdzałem w 2 kaskach, jednak były to tańsze modele. ten co pokazałeś w linku jest droższy więc może jest lepiej pod tym względem, ale nie wiązałbym się z tą myślą.
-
SQ - Mieszkaniec forum
panowie, szukalem kasku synalkowi i na ebay niemieckim 777 mozna dostac z przesylka za 510 zl.i dodam, ze gratis jest szybka(napisalem do kolesia to odpisal, ze mozna wziasc czarna,srebrna itp.).mysle, ze cena naprawde bardzo dobra .
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe