Hornet (poj. 600, 98 KM) dla nowicjusza??
• Strona 1 z 1
Hornet (poj. 600, 98 KM) dla nowicjusza??
Mam kumpla który kończy kurs motocyklowy (oczywiście na standardowym motocyklu (125)) nie ma doświadczenia, nie jezdzil wczesniej na zadnym jednosladzie. Nie ma prawa jazdy na samochód. Jako pierwszy motocykl chce sobie kupic Horneta 600, 98 KM.
Czy to nie jest zbyt mocny, ciezki i za szybki motocykl jak dla nowicjusza zaraz po kursie?
Licze na was odzew, i mam nadzieje ze pomożecie mi go przekonac zeby kupil na poczatek cos slabszego. (chciałem pokazać mu później wasze posty)
Temat "co na pierwsze moto". Dziekuje. Do widzenia. siekson
Czy to nie jest zbyt mocny, ciezki i za szybki motocykl jak dla nowicjusza zaraz po kursie?
Licze na was odzew, i mam nadzieje ze pomożecie mi go przekonac zeby kupil na poczatek cos slabszego. (chciałem pokazać mu później wasze posty)
Temat "co na pierwsze moto". Dziekuje. Do widzenia. siekson
- Muflon
- Świeżak
Koleżko temat był nawet sam jeden założyłem i dostałem opier...dol
. Hornet nie jest ciężką maszyną a co do mocy to kupi gsa i bedzie odkrecał na kazdej prostej tez moze zaliczyc glebe wiec regułą jest czy jest odjeb...any czy wmiare normalny bo chyba nikt kto kupuje moto nie jest w 100% normalny przynajmniej ja tak to widze
Zdrowia

Zdrowia
- haszysz
- Świeżak
ja zaraz po kursie wsiadłem na fzr600r ma około 100KM,poprostu na początku trzeba jeździć zachowawczo!
-
FZR600R - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości