poszukuję dobrych sklepów z kaskami, kurtki itd. w Poznaniu
• Strona 1 z 1
poszukuję dobrych sklepów z kaskami, kurtki itd. w Poznaniu
Tak jak w temacie, chcę kupić motor ale na początek chcę kupić kask i całą resztę kurtkę, spodnie itd.
prosiłbym o podanie adresów dobrych sklepów w poznaniu i okolicach, cały budżet na ubiór to ok 3000-4000 zł, z uwagi że moja wiedza jest z przed parunastu lat i opiera się najpierw o Jawkę a potem o ETZ 150, potrzebuje doradztwa kogoś kto ma duże doświadczenie i wybór w sklepie
pozdrawiam i witam wszystkich jednośladowców (i nie tylko) do których mam nadzieje dołączyć w tym sezonie i spełnić swoje marzenie które drzemało we mnie od parunastu lat
prosiłbym o podanie adresów dobrych sklepów w poznaniu i okolicach, cały budżet na ubiór to ok 3000-4000 zł, z uwagi że moja wiedza jest z przed parunastu lat i opiera się najpierw o Jawkę a potem o ETZ 150, potrzebuje doradztwa kogoś kto ma duże doświadczenie i wybór w sklepie
pozdrawiam i witam wszystkich jednośladowców (i nie tylko) do których mam nadzieje dołączyć w tym sezonie i spełnić swoje marzenie które drzemało we mnie od parunastu lat

- misioCG
- Świeżak
-
SQ - Mieszkaniec forum
Lepiej wybierz sie przymiezyc a potem kup w internecie . Ja jakiś miesiąc temu kupiłem se nowy kask nolan n102 z pinlokiem wyszedł 800 zł z allegro . Natomiast w sklepie koleś chcial za niego 1199 mówił że dostane zimowy rabat i sprzeda mi go za 1050 róznica 250 zł plus pinlock 80 zł .
Oczywiście najpierw dobrałem rozmiar w sklepie a potem zamówiłem kask z allegro .
Oczywiście najpierw dobrałem rozmiar w sklepie a potem zamówiłem kask z allegro .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
Ostatnio edytowano 31/3/2010, 22:48 przez turboponczek, łącznie edytowano 1 raz
-
turboponczek - MEGA TROLL
czasami w googlach nie mozna nic znalesc,a jak ktos zna to niech sie podzieli,a nie kazdy tylko umie powiedziec zeby sobie poszukal!
Tak samo moze powiedziec ze po co forum jak mozna poszukac!
A na forum motocyklisci wymieniaja sie zdaniami,polecaja cos i wogole...
Tak samo moze powiedziec ze po co forum jak mozna poszukac!
A na forum motocyklisci wymieniaja sie zdaniami,polecaja cos i wogole...
-
mastero33 - Bywalec
nikt Ci nie odpowiadał, a ja nie jestem z Poznania, więc zasugerowałem rozwiązanie proste i skuteczne moim zdaniem. jakbym miał jakiś adres to bym go podał. chyba lepiej tak, niż "nie wiem, nie znam"?
-
SQ - Mieszkaniec forum
naprawdę szukałem przez parę godzin na forum i w google i nic nie znalazłem więc postanowiłem założyć nowy topic, moze przez to że szukałem sklepów a nie salonów, łatwo jest coś poszukać jak się już to raz widziało
już byłem i odwiedziłem dwa sklepy
jeden to:
Mieloch Motocykle ul. DÄ…browskiego 253
niezły sklep, w miarę dobre ceny, super obsługa, przedstawiłem ze jestem "zielony" i ppotrzebuję pomocy z doborem, przymierzałem kurtkę 550 modeka materiałową, krótką, czarną ze zdejmowaną podpinką, do tego spodnie 690, kaski CMS 420 i Nolan n102 920, buty gwr 590
pan mi naprawdę pomógł i był bardzo miły
a nr 2 to:
Rapid Motocykle ul. Milczańska 48
pan w rapidzie się znał ale był trochę hmmmmm jak by to nazwać "traktujący z góry" ceny bardzo wysokie ale za to wybór dość dobry, o ile wierzeyć panu że ma w magazynie bo poza kaskami i jedną kurtką nic nie przymierzyłem, kurtka exton 695, spodnie 590, buty SID 970 (bardzo drogie), kask Caberg solo 760,
co powiecie na te marki??? (oczywiście pomińmy ceny, ponieważ i tak pewnie kupię w internecie
p.s. zaciekawiła mnie niska cena kasków CMS (mówię to o tych z przed przeniesiena fabryki do chin) a to nie jest termoplastki
już byłem i odwiedziłem dwa sklepy
jeden to:
Mieloch Motocykle ul. DÄ…browskiego 253
niezły sklep, w miarę dobre ceny, super obsługa, przedstawiłem ze jestem "zielony" i ppotrzebuję pomocy z doborem, przymierzałem kurtkę 550 modeka materiałową, krótką, czarną ze zdejmowaną podpinką, do tego spodnie 690, kaski CMS 420 i Nolan n102 920, buty gwr 590
pan mi naprawdę pomógł i był bardzo miły
a nr 2 to:
Rapid Motocykle ul. Milczańska 48
pan w rapidzie się znał ale był trochę hmmmmm jak by to nazwać "traktujący z góry" ceny bardzo wysokie ale za to wybór dość dobry, o ile wierzeyć panu że ma w magazynie bo poza kaskami i jedną kurtką nic nie przymierzyłem, kurtka exton 695, spodnie 590, buty SID 970 (bardzo drogie), kask Caberg solo 760,
co powiecie na te marki??? (oczywiście pomińmy ceny, ponieważ i tak pewnie kupię w internecie
p.s. zaciekawiła mnie niska cena kasków CMS (mówię to o tych z przed przeniesiena fabryki do chin) a to nie jest termoplastki
- misioCG
- Świeżak
Z tego co napisałeś , moge ci poleci kask nolan n102 oraz kurtke modeka . Ponieważ sam takie posiadam i spisują sie świetnie . Dzisiaj troche pojezdziłem nawet więcej niz troche prawie 200 km i kask spisał sie idealnie nic mnie nie boli i nie piecze z czym zawsze miałem problem w kasku nitro .
Mozesz oczywiscie kupic jeszcze lepszy kask np shoei multitec jednak to wydatek rzędu 1500 żł wiec na pozostałe rzeczy nie zostanie duzo kasy . Natomiast mysle ze nolan to dobra i uznana firma kasków , ciesząca sie na forum dobrą opinią .
Mozesz oczywiscie kupic jeszcze lepszy kask np shoei multitec jednak to wydatek rzędu 1500 żł wiec na pozostałe rzeczy nie zostanie duzo kasy . Natomiast mysle ze nolan to dobra i uznana firma kasków , ciesząca sie na forum dobrą opinią .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
dambandit dobrze radzi. nolan to uznane kaski. było o nich sporo na forum i mają dobrą opinię. kaski CMS to dla mnie jakaś nowość. a jak czegoś nie znam to nie kupję. kurtka modeka też git. sam zamówiłem i w poniedziałek odbieram kurtkę Modeka Roma i spodnie Modeka Yarra II.
jeszcze apropos CMS. jak już napisałem nie wiem co to jest ale cena 420zł nie jest jakąś promocją. żonie kupiłem AGV za jakieś 300/350zł (nie pamiętam dokładnie) a sam używam Airoha za właśnie jakieś 400/450zł. Z tańszych kasków zainteresowaniem i jakimś tam uznaniem cieszą się Marushin'y.
jeszcze apropos CMS. jak już napisałem nie wiem co to jest ale cena 420zł nie jest jakąś promocją. żonie kupiłem AGV za jakieś 300/350zł (nie pamiętam dokładnie) a sam używam Airoha za właśnie jakieś 400/450zł. Z tańszych kasków zainteresowaniem i jakimś tam uznaniem cieszą się Marushin'y.
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
turboponczek - MEGA TROLL
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości