Sprzedam SV 650 N 2000r
• Strona 1 z 1
Sprzedam SV 650 N 2000r
Jak w temacie. Przebieg 42000km. Motocykl jest oczywiscie w pelni sprawny. Za jakies 500km trzeba bedzie wymienic olej. Ja tego nie robie bo i tak nikt nie uwierzy ze olej wymieniony
.
Sprzedaje ponieważ już w zeszłym roku jeździłem mało a i w tym nie zapowiada się żebym mial okazje więcej jeździć. Szkoda zeby motocykl stał w garażu skoro ktos inny może mieć z niego sporo frajdy.
Do motocykla dokładam oryginalny bagażnik motocyklowy suzuki.
Motocykl wyceniam na 9.800 zł. Cena oczywiscie do negocjacji.
Więcej informacji na privie.

Sprzedaje ponieważ już w zeszłym roku jeździłem mało a i w tym nie zapowiada się żebym mial okazje więcej jeździć. Szkoda zeby motocykl stał w garażu skoro ktos inny może mieć z niego sporo frajdy.
Do motocykla dokładam oryginalny bagażnik motocyklowy suzuki.
Motocykl wyceniam na 9.800 zł. Cena oczywiscie do negocjacji.
Więcej informacji na privie.
- Załączniki
-
- sieksonDSCF0934(2).JPG (170.66 KiB) PrzeglÄ…dane 1175 razy
-
- sieksonDSCF0933.JPG (163.66 KiB) PrzeglÄ…dane 1175 razy
-
- sieksonDSCF0929.JPG (187.84 KiB) PrzeglÄ…dane 1175 razy
Ostatnio edytowano 23/11/2010, 16:34 przez siekson, łącznie edytowano 1 raz
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
No ok, zwolniles sie z pracy - starczy. Moto zostaw
Musza byc jakies granice rozsadku
Tez pracuje i studiuje na dziennych na nielatwym kierunku PW. Czasem przez kilka tyg nie mam czasu na jazde na moto (nie liczac przejazdzek raz w tygodniu w weekend kilka km). Ale sa wolniejsze chwile i wtedy siadasz i odbijasz sobie. Takze nie popelnij bledu i nie sprzedawaj moto!

Musza byc jakies granice rozsadku

Tez pracuje i studiuje na dziennych na nielatwym kierunku PW. Czasem przez kilka tyg nie mam czasu na jazde na moto (nie liczac przejazdzek raz w tygodniu w weekend kilka km). Ale sa wolniejsze chwile i wtedy siadasz i odbijasz sobie. Takze nie popelnij bledu i nie sprzedawaj moto!
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości